snížená funkce štítné žlázy

17.12.2008

Ahoj,
mám autoimunní zánět a sníženou funkci štítné žlázy. Zajímalo by mě, zda máte některá podobný problém, jestli byl problém otěhotnět - tzn jak dlouho jste čekaly na dvě // - a také jestli jste brali nějaké vitamínky s kyselinou listovou - dozvěděla jsem se, že je v nich jód a že to není v tomto případě dobré. Snažíme se o miminko teprve měsíc, gynekolog mi tyhle vitamíny doporučil a já je začala užívat, ale myslím si, že si možná nevšiml v mé kartě poznámky o nemoci štítné žlázy... Jaké máte zkušenosti vy? :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jojo, léčím se už asi 14let. Beru euthyrox100 1xD. Už jsem i mluvila s doktorkou, že kdybych zjistila, že jsem těhotná, tak mám dvakrát týdně brát 1/2 navíc a hned se objednat na kontrolu. Jen jsem se chtěla dopředu informovat, jestli to není překážkou otěhotnění. To víš, snažím se na to nemyslet, ale je to jako se vším...dokud se ti to nepovede máš pochybnosti, jestli to vůbec půjde. :s:
Dnes se půjdu zeptat na ty vitamíny s jódem - začala jsem je totiž brát hned po vysazení HA s domněním jak dělám tělu dobře a teď mám strach, že je to spíš naopak. Tak uvidíme. :00:
Baruška

jáj i mám taky a vždy otěhotním okamžitě...I mé kamarádky s tím neměly problémy.Držím palečky ať ti to vyjde!!

ahojky ja se lěčím od 10 let..Otěhotnět mi trvalo 13 měsícu, ale nebyla OVULACE..Můj endokrinolog říkal že to ale štítna žlaza neovlivnuje tak nevim

:a: Tak já se léčím na štítnou žlázu a beru léky,které mi píše moje endokrinoložka.S tím těhotenstvím já měla trochu jiné problémy,ale slyšela jsem,že to taky bývá problémem přijít do jiného stavu.Chci se zeptat jestli se s tím léčíš?pa Katka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka