zvracení

17.12.2008

Ahoj holčiny od začátku těhotenství zvracím už mě z toho bolí žaludek i břicho máte to některá?co jíst když je mi po všem blbě,poradte...díky moc :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

jestli zvracíš často, tak to řeš s doktorem ... jestli je ti "jenom" pořád blbě a zvracíš jen občas, tak zkus jíst často ale po troškách, vybírej si lehká jídla, vyhýbej se koření a jídlům, ve kterých se mísí hodně ingrediencí, zkoušej jíst co nejvíc čerstvého ovoce a zeleniny a hlavně nezanedbávej pitný režim ... držím pěsti, ať je ti co nejdřív co nejlíp :a:

Ahoj. Já ti moc neporadím, ono na zvracení ani není moc co. Pokud jsi zkoušela zázvor, ledovou kolu, čipky Torecan. Já už jsem ve 14tt a taky zvracím furt. už mám 13 kg dole, taky je mi furt zle. Už jsem byla 2x v nemocnici. Modlím se, aby se to zlepšilo. řekni svojí doktroce, předepíše ti ty čípky. Mě teda vůbec nezabírají, ale třeba tobě pomůžou. Držím palečky, aby ti to brzo přešlo. Vím, jak je to šílený :n:

Já měla nevolnosti čtyři měsíce a ještě nedávno mě sem tam přepadla(teď 39tt). Pomáhaly mi zázvorová lízátka z lékárny-cca 50 kč/12 ks a pastilky Emesin, taky zhruba za pade. Zkus to, nic tím nezkazíš.

Tak to je mi moc líto.Mě bylo taky po všem špatně,ale nezvracela jsem.Hlavně hodně pij abys nebyla dehydrovaná.Taky se dají v lékárně koupit cucací pastilky proti těhu nevolnostem,ale to zabírá jak u koho.A jestli zvracíš hodně často,tak skoč k doktorce a ta ti předepíše protizvracecí léky.Jmenují se myslím motilium (mrkni na net co u toho píšou).
Ale brzy už bys měla být z nevolností venku.U mě tak od 15 tt velké zlepšení :)

zajdi si k doktorovi a pokud v sobe nic neudrzis da ti leky proti zvraceni protoze nic se nema prehanet..ranni nevolnost je normalni, ale ne porad..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka