//

17.12.2008

ahoj holky tak vám musím napsat, jak jsem se už zmínovala před dvěma dny , že mě hrozně bolí prsa a mám zimnici, slintám, tak dnes jsem šla s malým synátorem nakoupit a najednou jsem měla v puse takovou kovovou chut, že jsem si musela koupit chlebíček , celý den mě i píchá v křízí a jsem taková na nic, včera jsme se milovali a museli skončit protože mě to hrozně bolelo, tak jsem to vzala okolo lékárny a před hodkou udělala test, byl to ten obyč mama test nebo tak nějak jsou v tom dva testy a jsou to takový papírky , no a do tří minut se mi tam objevila slabá druhá čárka nejdřív stín a pak trošku víc, tak nechci zatím plašit , druhy udělám ráno aby to bylo jasnější no a pak asi pár dní počkám a zkusím znovu, tak co vy na to? kikín

In reply to by Andělína

je mi to už jasné o koho jde!!!!! A co ty jak jsi na tom se snažilkováním, já jsem te d vaše přispěvky nečetla, měla jsem vánoční uklidy a nákupy a tak a tak a tak prostě vánoční oprus.

In reply to by Andělína

to já při prvním mimi kalila jak blázen ani mě nenapadlo že jsem těhu, a jak je kluk dnes zdravej, doktorka mi stejně říkala, že první měsíc mimi žije samo ze sebe.

In reply to by Andělína

až do ted hlídala ovu jak blázen už jsem myslela že ji nemám, jenom jednou jsem si našla hlen, ted jsem už na to prděla, protože jsem na to pořád myslela a unikalo mi spoustu jiných věcí.

Tak to ti gratuluju, mě taky už od pondělka bolí prsa, ale do ms ještě dlouhých 8 dní, tak uvidíme. Užívej si to :one:

:cc): Já myslím,že Ti můžeme směle gratulovat :qu: :k: :qu: !!!Máš nejkrásnější dáreček pod vánoční stromeček :c: !!!Moc se opatruj :h: !!! :a: :a: :a:

Sem s ra-vitéééééééééééééééééééééém,já chci taky :§) Moc gratuluju,je to jasný jak facka,ty kikinku ty máš ale štěstí,mám s tebe radost :\x: :\x: :qu: :qu: :dance: :h:

In reply to by kesja

určitě si ho kup, za to nic nedáš, mě vyšel na tři stovky i s poštovným a vyšel mi na měsíc, ještě udělám test ráno , nikomu jsem to ještě neřekla, přitel ted psal že koupil červené vínko, tak snad to vydržím neříct,,,,.nechci dělat plašana a pak kdyby nic, byl by zklamaný.

jupííí!!! Kikínek bude mít miminko!!! :\x: tak to je paráda. to ti mocinky moc gratuluju :qu: A drž prosím palečky páč uplně stejný příznaky mám tky :00:

In reply to by kikín

no já bych to měla dostat dneska maximálně zítra. :? No v puse mám takovou chuť nechuť. cokoliv snim tak za deset minut tam mám stejně. Teplota je zvýšená, chodim spát v devět a to se přemáhám abych nevytuhla v osm. Přítel je ze mě na prášky. A je mi furt zima vedro zima vedro. Jak u blbejch. Pálí mě žáha a rozhozenej žaludek. Takže buď to budou dvě // nebo pořádný jatka :00:

jsem chtěla dodat, že to mám dostat až v neděli, není to brzy mít takovýto vysledek , spíš jestli to nebude nějaká blamáž, ale jestli je to pravda tak Ravit sirup je zázrak , užívala jsem ho ted celý měsíc a........????? Zrovna jsem uvažovala jestli si mám objednat další.

In reply to by kikín

Ahojky kikí,moooooc gratuluji k // myslím,že není pochyb,měla jsem to uplně stejně a testík mi vyšel tak slabě pozitivní už dříve než před oček.ms takže ráno udělej ten druhý a bude tam silnější :) jinak bych ráda reagovala ještě na ten ra vit já ho užívala taky jen měsíc na posilnění imunity,ale funguje perfektně i na plodnost,hned jsem prvníí měsíc užívání otěhotněla...takže všem snažilkám vřele DOPORUČUJI!! Vykašlete se utrácením za ruzné ovu testíky a investujte do sirupu RA VIT na internetu ho seženete zhruba v ceně 170kč nebo pak obchůdky s bylinkama....uvidíte jaký je to zázrak holčiny a aspon na dálku na vás prsknu hromadu těhu bacilků.... :cc): :cc): :cc): moooc vám všem držím palečky,aby už skončilo vaše trápení a konečně se dočkaly vytouženého mimíska...

In reply to by Danča28

tak jsem z toho ale nějak zaskočená, ale určitě ráda, tuk tuk nechci zakriknout, chci to ale vydržet na štědrý den a testík s // dát příteli do rámečku, snad to vyjde, já si dělala testy celé čtyři měsíce a nikdy nic a dnes jenom stín a pak to vylezlo trošičku víc, tak snad ,,,,,.......
Jo a ten RA vit jsem te d brala taky první měsíc, a je hlavně docela dobrý jednu pölévkovou lžíci pro ránu na lačno , je to teda sladárna , ale dobrý, asi si ho ještě objednám. mnam.

In reply to by kikín

Ja se ted ptala na ra vit ve zdravence a nemeli, pry o to nebyl zajem, takze jedine objednat v lekarne nez odletim zpatky po svatcich, ale tam pry take rikaji, ze si nemysli jaky je to zazrak, ze jsou daleko lepsi sirupy na imunitu apod.

In reply to by KristynkaM

já si ho objednala přes internet a druhý den mi ho přivezli, zkusila jsem to , protože tady spousta holek psalo , že je to dobré na plodnost a zároven i na imunitu, tak bud je to náhoda, nebo to funguje. Ale za zkoušku zo stojí ne?

kovová chuť v ústech je pro těhotensví typycká a k tomu ten tesík.... je tam! je tam :cc): určitě, to mi nikdo nevymluví. moc ti přeji, ať to vyjde :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky