GASINKO

17.12.2008

Gasinko, vím že jsi tady taky řešila seboreu, nebo jak se to jmenuje, no prostě ty stroupky na hlavičce, už jste se toho zbavili?
My ne! Malá to má pořád, mazat olejíčkem a vyčesávat nepomáhá!

Kliknutím vložíte smajlíky:

holky, mě na to poradil doktor plátek obyčejnýho másla - nechat rozpustit na hlavičce a nechat působit třeba půl hodinku, hodinku, kolik vydržíte, pak umýt šamponkem, po prvé to bylo o mooooc lepší a po druhé už bylo po problému :)

Holky, v lékárně prodávají konopnou mast. Švagrová tím mazala a pomohla téměř hned!!!! Tak to zkuste.

Ahojky, no ono to chvilku trva nez se to vsechno sloupe a zahoji. To neni do tydne. Proste hodne mazat, takovy ty babsky rady rikaji, ze sadlem (proste co nejvic mastny). Ja jsem pouzivla takovy ten modry detsky olejicek (myslim ze avril). A s tim sloupavanim opatrne, at mu to nejak moc nestrhnes a nema treba jizvicky, sloupavej jen ty, co uz visi jen na malinkym kousicku. Ono to sice neni vzhledove hezky, ale neboj urcite to zmizi, musite vydrzet a mazat.

to jsem vůbec nevěděla, že se pod tím může dělat infekce. Já když to Honzikovi vyčesávám, tak má taky červeno, ale nevím, jestli to není tím, jak mu to vyčesávám. Prý to mám dělat dvakrát denně a mažu jí to olivový olejem z lékárny a jaký máte postup? Nejdřív namazat, pak vyčesta nebo opačně????

Brácha to měl dlouho hodně až n čelo a muíš k dr. a jemu napsala něco z lékárny na L a ted si nemůžu vzpomenout jak se to jmenuje a pomáhalo to a taky pomůže to namazat sádlem, ono se to pak po vykoupání začne odlupovat a pak tomu nehtem opatrně pomůžeš a vyčešeš

Ahoj,už to máme víc jak 3 týdny! nedalo mi to a opět jsem volala dr., říkala olejovat, vyčesávat, mýt! pokud nejde vyčesat, ta opatrně seškrábnout nehtem! nenechávat to ta ať se pod tím netvoří infekce! malá má tu kůži pod tím trochu zarudlou!Katka a Vivi

In reply to by Gasinka.

To jsi mě ted vystrašila, že se pod tím může tvořit nějaká infekce. Já to sem tam seškrabuju nehtem, ale malá to má hodně a má dost vlasů, takže to jde blbě. Myslela jsem si, že ta zarudlá kůže pod tím je z toho, jak to škrábu tím nehtem.

In reply to by jasmina

Jo, to já jsem taky byla pěkně vystrašená! a já jsem si to taky myslela, že je to z toho seškrabávání! no my jdeme 29. na prohlídku, tak doufám, že už to mít nebude, nebo mi dr řekne, že je to v pořádku!!Katka a Vivi

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky