Co říkáte na jméno Ludwig Amadeaus?

17.12.2008

Dvě jména pro mimi teď frčí, ale v kombinaci Ludwig Amadeaus...chudák český chlapeček, syn Petra Svobody.
http://www.super.cz/clanek/28467-syn-karla-svobody-68-petr-ma-syna.html

podle mého názoru: dítě českých rodičů, má-li normální české příjmení a žije-li v ČR, má mít úpně normální české jméno ... no dobře, klidně i dvě :s: ... já teda pro svoje děti chci běžná jména, která ladí s naším příjmením, taky aby se dětem dobře vyslovovala a aby měla nějaký pěkný varianty a zdrobněliny ... prostě chci, aby moje děti neměly se svými jmény problémy a aby se jim třeba spolužáci ve škole neposmívali ;)

přijde mi,že rodiče jsou trošku recesisti, viděla jsem svatební fotografie a na jedné drží Svoboda jeho ženu za prso na druhé ona jeho za přirození :00: na svatební foto trochu nevhodné, nejsem puritán,ale řádění patří do soukromí mezi dva nebo dle gustu i mezi více lidí :!k: . Takže možná ani ten Ferdinand není skutečné jméno.Gabča,Filípek,Domčulka

Chudák kluk, bude rodiče za to jméno "milovat"! To bych svému dítěti neudělala. :n: No holt někteří se potřebují zviditelnit. A btw Svoboda je dost české příjmení a k tomu tahle dvě jména, to je jak pěst na oko a o vkusu už nemluvím vůbec. Ale pochopitelně je to jejich svobodné rozhodnutí a můj osobní názor. Všem pěkné Vánoce!!! :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky