FUJ TO JSEM S LEKLA!!!

17.12.2008

:cc): Ahojky holčinky :c: !!!Dnes teda byl den :00: !!!Včera večer jsem při přebalování Maťulky na razila na bouličku :jawdrop: ,má ji v pytlíčku,ale nahoře.A varlátko to není :!k: .Takže šok :O ,navíc má takovou modrou barvu,no myslela jsem,že mě asi trefí :\\: !!!A naše paní doktorka navíc má do pondělka dovolenou :\/: ,tak jsem hned ráno vyrazila k zastupující paní doktorce a doufala,že to nic vážného nebude :? .Trnula jsem,jen aby to nebyla tříselná kýla,to by se pak muselo hned operovat a Maťulka má teprve 14 týdnů :§) !!!Paní doktorka mě ale moc nepotěšila :n: ,protože mi řekla,že upřímně vůbec neví co by to mohlo být :( !A poslala nás na dětskou chirurgii :O .Takže jsme šli hned domů,Matýsek se nabaštil :hu: ,sehnali jsme auto a už jsme jeli :00: .Zkrátím to,paní doktorka na chir.řekla,že taky neví :§) a volali pana primáře(to už jsem strachy šedivěla :\\: ),ale naštěstí to dopadlo dobře :one: ,prý je to JEN nějaký váček s tekutinou,který by se měl časem sám vstřebat,máme to sledovat,jen v případě,že by to rostlo(pak už by jsme se operaci nevyhnuli)máme zase přijít ;) .Holky,mě(nám) se tak ulevilo :) !!!Já se úplně děsím nějakých horeček a onemocnění,přiznám se,že se mi chtělo samým štěstím a úlevou až plakat :j) .Trochu moc jsem se rozepsala :!k: a těm,co to dočetli až do konce děkuji :c: ,určitě mě pochopíte :ww: . :a: :a: :a:

Doufám, že se to brzy ztratí...
Ale neboj se, tříselný kýla je úplně jinde, výš, to by měl bouličku v podbřišku, ale to by taky nic nebylo... náš Tomík byl operovaný v pěti týdnech, když se mu kýla uskřinula, bylo to akutní a za pár dní o tom ani nevěděl, jen pěkně počůral doktorovi hlavu, když mu potom tahal stehy... napálil mu to přímo mezi oči... tak držíme palečky, abyste na žádnou operaci nemuseli :a: :a: :a:

In reply to by Janetka

:cc): Strašné to bylo :\\: ,a navíc manžílek je takový plašan a začal hned s rakovinou :jawdrop: ,no a já z toho skoro celou noc nespala :O a když trochu jo,tak se mi zdály otřesné sny :sick: .Ten kámen co mi spadl ze srdce :h: -to musela být taková rána,že to muselo být slyšet i u vás :!k: !!! :a: :a: :a:

In reply to by Boža

:cc): Moc děkujeme :c: !!!Snad to bude o.k. ;) ,já to nějak špatně snáším,musím trošku otrnout :!k: .Jestli to tedy vůbec jde :!k: .Pohladkej za mě maličkého mimíska v bříšečku :c: a také všechny ostatní dětičky :) !!! :a: :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka