Výsledky z kardiologie :-)

17.12.2008

Moc tu všechny zdravím. Minulý týden jsem tu zničeně psala, že při běžné poradně můj gynekolog odhalil u miminka bradykardii (zpomalenou srdeční činnost) a nemohl najít předsíňové septum (předsíňovou přepážku). Tak mě odeslal na dětskou kardiologii v Olomouci.
Teprve před chvílí jsem přijela a jsem hrozně šťastná, protože má náš malý Toník srdíčko úplně v pořádku, to, že tam chybí ta přepážka mezi předsíněmi, je prý úplně u plodiu normální, místo ní je tam prý jakési okénko, které se začne uzavírat a pokrývat chlopní až po prvním nádechu miminka při porodu. A bradykardii mu paní doktorka taky nenaměřila. Takže další případné info pro těhulky, když vás vyděsí gynekolog tím, že má vaše mimčo v bříšku zpomalenou srdeční činnost, tak ta je prý v rozmezí 20-30 sekund normální.
Jsem strašně ráda, že se nic nepotvrdilo a že je náš drobet v pořádku.
Tak tu děkuju všem, co mě podpořily dobrými slovy, protože ta nejistota a strach byly hrozné.
Tak snad jsem popisem toho, co je u miminka v bříšku normální snad i napomohla nějaké případné další těhulce, které by gynekolog sdělil něco podobného. Protože takové nervy bych nikomu nikdy nepřála.
Já jsem te´d neskonale šťastná, na oslavu jsem vypila asi litr džusu a pořád se jen přiblble usmívám.
Takže ještě jednou díky všem za podporu, dopadli jsme dobře :-)

Ahoj,tak to je úžasná zpráva!!!Strašně moc vám to přeje a užívejte si pohodové těhulkování :a: :one:

Je fakt, že z takové zprávy by asi kleplo kohokoli...navíc kdyby měl jako já vrozenou srdeční vadu v rodině. Na jednu stranu jsem trošku naštvaná, že mě doktor tak zbytečně vyděsil (ten týden čekání byl fakt hroznej), ale na straně druhé jsem si te´d opravdu jistá, že je vše jak má být. No a teď vypadám jako reklama na šťastný těhotenství :-)
Doktor si prostě neuvědomil, že se tam ta přepážka vytváří až při porodu a asi nechtěl nic riskovat, když mi loni operovali se srdcem přímo tátu (transpalntovali mu aortu a chlopeň, takže celkem masakr).
Přeju vám všem, a´t je vašim broučkům (jak v bříšku, tak už těm "samostatným") co nejbáječněji, ať jste zdravé a v pohodě. A snažilkám samozřejmě přeju do vykročení do nového roku s překvapením v bříšku.

cetla jsem,co Ti Dr. odhalil-tedy falesne Te vysrasil :-g( :spid: tak hlavne,ze je vsechno tak,jak ma byt!A uz se muzes jen a jen tesit na malyho!!!
Jinak nechapu,proc nekteri Dr. tak strasne vystrasi a vynervuji tehulky necim,co se maaalo kdy potvrdi!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka