Zdarec děvčátka

17.12.2008

Holky já jsem dneska našla můj pozitivnmí těhu test,ale 4 roky starej,schovala jsem si ho na památku,když jsem čekala mou malou Sophinku.Jé to je krásnej pohled :r: No jo holky už mě haraší.Jo a přišla jsem ještě na jednu věc,jsme tady moc na plánujeme miminko,proto tahle stránka je tak pomalá :w: Hele snažilky račte se už posouvat trošku níííííííž na těhotenství jasnýýýý :-g( :w: ;) :)

Jsme tady všechny závisláčky na těch miminkách já taky jak vlezu do sekáše tak čumím na miminkovské ,mohli by jsme se přesunout už v lednu k těhulkám všechny,zítra proberu s doktorem tu moji poruchu a jedu dál :one: Já oprašovat věcicky po dceři nemůžu je jí 15let tak to by bylo :///: už asi proleželé.Taky jsem zvědavá na tu maldou snažilku 18-cti letou jak dopadla u doktorky ta szajinka taky měla velké zpoždění a na testu nic !

In reply to by Lenule 1

můj 4,5 letý Samík nosil zcela zachovalé dupačky po mém tehdy 35,5 letém bratrovi a ještě čekají na půdě na další potomky!!! a to je matroš, kam se hrabe dnešní kvalita a značka :s:

opravdu nas je tady s tim harasenim vice.. :00: :) S tema tehu testikama se obcas taky mucim pri pohledu na ne a pak si to na nejakou dobu zakazu,ale ten pohled na ne je tak krasnej.. :( :a:

minulý měsíc jsem si v obchodě zkoušela těhotenský kalhoty a dnes jsem koupila v sekáči dvoje botičky, čepičku a dva krásné -růžové- svetříky. Ale bylo to tak levný a klááááášššnýýýýý! a spoustu těulek kolem mne, tak jsem si řekla, že to někde udám.... :00:

In reply to by Andělína

No to jsem si mohla myslet,já navadím vás a vy zase mě jo?Ach jo,dyby to tak jen šlo tak lehce.Jde to lehce,ale jen těm co to nechtějí :n: :spid:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka