Strašlivá noc:(

17.12.2008

Ahojík všem :a: :a: :a: Dneska jsme zažili strašlivou noc - Daneček byl včera na 3. hexavakcíně a v noci měl horečku, chudáček malinký, byl vařící, nemohl spat, mnul si ručičkami hlavičku, fňukal ve spánku :\\: :\\: :\\: Dala jsem mu Panadol sirup a ten pomohl - ještěže něco takového existuje, na mučící se miminko je opravdu zoufalý pohled. No a dneska má ten náš chudáček svátek, tímto přejeme i všem ostatním jmenovcův všechno nej nej nej....a hlavně to zdravíčko, nic není cennější :n: A na fotečkách je Danečkovo nové aktivní chodítko. Zatím teda sám ani nesedí, natož aby chodil, ale i tak se s ním krásně vyhraje ;) A koukněte se na ta smutná očička, furt mu není ještě dobře :n:

janka.82

Broučánek malinký- chuděrka :h: :h: :h: Přeji mu opravdu jen to nejlepší a hlavně to zdraví k svátku (a nejen k svátku) :w: :w: :w: :w: :w:

Ahojky Danečku :a:
přejeme ti všechno nejlepší k svátku :k: ať jsi hlavně zdravý a spokojený a ať tě ta hexa přestane trápit a je zase všechno ok
Pusu posílá Kristýnka s maminkou

Brouček malinkej :h: , tak hlavně ať už mu je líp. My byli minulý týden a naštěstí jsme to přežili bez teplot, jako by ho ani neďobli :s: Jinak přejeme všechno nejlepší k svátku a ať vám dělá jen samou radost :a:

ahoj Natálko, tak nejdříve chci popřát Danečkovi k svátku - všecko NEJ!!! :k: chudáček snad už je o.k., my jsme včera měli taky bezesnou noc, malá je nějaká marod a v 11 v noci se rozhodla, že už je vyspinkaná, tak jsem ji do 3 do rána mučila a pak až usla, takže maze :00:

In reply to by coopis

Ahojky Coopis, moc děkujeme za přáníčko :k: Jejda, to mi povídej, Daneček usnul ve 23:00 a potom se budil každou půlhodinu. Ve tři ráno byl horký jako kamna. Já dneska vypadám :00: ...jako sova po flámu :( Ať jsou ta naše miminka zdravá :k: A my už to nějak přežijeme, viď? ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky