dudlani prstu

17.12.2008

Ahoj holky, taky vam mimca dudlaji? Malej zacal asi ve 12 tydnech, ted je mu skoro 15 tydnu a pred usnutim si dudla, nebo k ranu, spi a dudla, az me to vzbudi. Myslite, ze je to hlady? Nebo jen tak? Mam ho to uz ted nejak odnaucovat? Dudlik nechce a nechtel.

Ahoj, tak my máme půl roku a dudláme taky. Dudlík nesnášíme, ale palec je v papulce pořád. Ono je to někdy i z hladu....když se vzbudíme ráno....a taky to skvěle uklidňuje. Raději bych byla pro dudlík, ale když nám nechutná, tak co s tím... :a:

Ahoj, náš Tobík si taky cucal paleček a dudlík nechtěl nikdy. Cucal, když měl hlad nebo když se uklidňoval..ppřed usnutím. Kupodivu toho ale tak ve třech měsících nechal ateď to už dělá jen výjmečně, většinou když má hlad ráno a nebo před spaním, když je hodně unavený.
Každé mimičo to ale asi má jinak.. Já bych ještě zkoušela ten dudlík, paleček se dá hůř vyhodit než dudel, ale znám to u nás nevydržel v pusinkce déle než pár sekund!:)

Ahojky. Jen tak to není, má to místo dudlíku a hlad nemá. Ani to raději nezkoušej odnaučovat. Je brzy a můžeš mu přivodit i nějaké psych problémy,ale později určitě. Verunka si taky dudla paleček, dudle odmítala,ale tak co už, přece jí ten palec neuřežu. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka