Jídelníček

17.12.2008

Ahoj,holky teď sem se vrátila z poradny.Hrozně sem přibrala dohromady mám 15kg.Dr. mě přísně upozornil,že si mám hlídat váhu,ale já mu vysvětlovala,že se nepřejídám.Mám zvýšenou těhu. cukrovku.Ale sladký nejím.Tohle je moje denní jídlo.Mrkněte a řekněte mi kde mám ubrat.
Snídaně:čaj a jeden celozrnný rohlík se sýrem
Svačina:jogurt
Oběd:dva kopečky rýžě a omáčka s houbami,maso asi na jednu lžíci a někdy žádný
Svačina:jablko
Večeře:večeřím v pět,pak už nejím.Dám si hrnek Gravimilku a jeden celozrný rohlík s máslem a papriku nebo rajče.
Nic jinýho a donedávna jsem ani svačiny nejedla,ale to bych zachvíli nejedla nic.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, no jak to tak čtu, tak bys měla jíst ještě víc. Chybí ti například druhá večeře. a 15 kg není moc. Já měla ve 33 týdnu 14 kg a ve 35 16 kg...to mám i teď a jsem 36+3, takže mám ještě nejmíň 3 týdny před sebou a to klidně můžou být tři kila.

In reply to by Romanca

Tak to další véču bych už ani nezvládla.V pět sem si dala cherry rajčátka (půl toho malýho kelímku)s mozarelou a funím ještě teď.Asi sem z něho dost vynervovaná.Pohybu mám ažaž.Doma furt běhám do schodů.Ten dr. se obává abych asi o Vánocích neseděla a nejedla cukroví.Nato nemám ani chuť.Neozvala se ti Hvězdička?Vůbec teď mezi nás nejde.

In reply to by Bobes

Jojo, je doma. posívej se na ledňáčky, psala tam. v pondělí ji pustili a Kristýnka se jí držela jak klíště tak nešla na net...te´d zkouší vypudit Honzíka vším možným.
Jez jak se cítíš sama. Já už toho taky te´d moc nepojím.

ahoj vždyt to není moc kolik jíš,a já jsem v 31tt tydnu těhu a přibrala jsem 14kg a doktor mi doposud nic neřekl.Než jsem otěhotněla měla jsem tak 45-46kg.Jez i víc připadá mi že jíš málo :a:

...klidne bych ti neco pridala :) Jeste trosku masicka a ovoce a zeleniny..
Myslim, ze pokud jis normalne, tak pribirani moc neovlivnis. Mne prijde, ze jim skoro stejne jako predtim. Urcite se neprejidam, i se trosku hlidam. Mam 5 kg navrch, jsem 26tt, ale tak do 19tt jsem nepriprala nic, takze to najednou vyskocilo :?

To je nic si myslím...já jím nějak podobně..a přibírat jsem začla až teď jsem ve 27tt...já jim víc mléčných věci a jednou za den musím mít teplé jídlo,jinak hodně pomerančů..sladké jen minimálně..ale tak zkus třeba víc pohybu...nebo taky můžeš zadržovat vodu ne?To si myslím,že bude ta příčina...každá těhu to má jinak..

Ahoj Bobeško, zaráží mě, že ti doktor tohle řekl. 15 kilo v 34 tt není zase moc, jsi na tom jako já. Zítra mám termín a mám 16 kilo nahoře,ale za ten poslední měsíc to nešlo skoro vůbec nahoru, myslím, že ve 34 jsem měla nahoře 14 kilo. Taky se musím hodně hlídat, měla jsem lehce cukrovku, ne nic drastickýho. ale za celý těhu mi nidko neřekl ani půl slova ohledně váhy.
Podle mě jíš málo. Někdo prostě nabere ani neví jak a myslím, že čím víc se budeš tím trápit tím hůř pro tebe i pro mimi. Nevím co to je za doktora!! Pochopila bych, kdybys měla nahoře 25-30, že by měl něco říct, ale ty jsi v normě a pokud se necpeš sladkým, jez kdyko-li máš hlad a na coko-li máš chuť. Nejsem doktor,ale tohle mi říká selský rozum. Budeš už chodit do poradny do nemocnice?

In reply to by Martina d.

Já se dokonce musím někdy přemáhat abych si ten jogurt dala.Jíst sem začala až v těhu.Do tý doby sem jedla jen 2x denně.Vůbec nevím kdy půjdu poprvé do nemocnice na poradnu.Přístroj na ozvy má ,tak nevím.Zjistila sem,že když se na nic nezeptám,nic se nedozvím.Jen se mě zeptá,co potřebuju a to je vše.

In reply to by Bobes

Hm, to je divný, já jim určitě víc než ty. Možná si opravdu zavodněná, ale dle mého názoru je ta váha v normě. Sama musíš vědět,jak se cítíš. A odkud jsi? A k tomu doktorovi už chodíš dlouho? Já jsem v polovině těhu změnila gynekologa, prostě mi přišel, že to fláká a navíc přestěhoval ordinaci. A s novou doktorkou jsem nadmíru spokojená,ale teď už chodím od 36 tt do poradny v porodnici.

In reply to by Martina d.

Tak já chodím k doktorce,ale má ordinaci se dvěma dr.,tak pokaždý tam je někdo jinej.Chodím k ní už přes rok do Hradce Králové.To je asi můj čtvrtý dr.Měla sem furt problémy,každejch 14 dní sem krvácela a nikdo nic nevěděl.Až tady se to srovnalo.Tak doufám,že už to bude dobrý,přitom mimčo mělo na 30tt 1444g.

In reply to by Bobes

No tak ti přeju klidný zbytek těhu, a netrap se. Nedrž žádnou dietu. Brzy už budeš mít mimčo u sebe a je už jedno jestli přibereš ještě 3 a nebo 6 kilo,kilo sem kilo tam. To je jedno. Fakt. Měj se krásně.

ja si mysli že to máš v pohodě to jidlo. Ja taky měla těhu cukrovku. A klidně přidej večer ovoce nebo jogurt. A maso v poledne mužes to nema sacharidy. Prostě nekdo pribere vic a nekdo min. Hlavne jak je jinak vse ok. Ted uz by ti vaha nemela jit moc nahoru ke konci.

In reply to by Monulka.h

Já si připadala jak kdybych snědla každej den mamuta.Vůbec mi nevěřil.Že z něčeho asi přibírat musím.Zřejmě ze vzduchu.No,já mám svědomí čistý.Když sem vážila 45kg,tak na váze mi vždycky ukazovalo,že mám v sobě hodně vody.Tak jestli to nebude v tom,že sem hodně zavodněná.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka