genetika poradte,prosím

17.12.2008

ahojte holky dnes jsem se dozvěděla že mi nevyšla krev už podruhé a tak musím jít na ganetiku do Olomouce.Byla jsem tak v šoku že jsem se ani na nic nezeptala.Proto Vás prosím ty které jste na genetice byly jestli by jste mi napsaly jak to tam vůbec chodí a co si mám vzít sebou.Co mi budou vlastně dělat?To mi ty Vánoce pěkně začínají,vím že mám být v klidu ale jak na to pomyslím tak se mi valí slzy po tváři velké jak hrachy.Děkuji moooc za odpovědi.

Holky díky moc,já ani nevím jestli jdu jen na UZ nebo na plodovku.Já byla fakt tak v šoku že z toho nic nevím.Ale děkuji za podporu ono je fakt potěšující slyšet že to vyšlo někomu dobře.A ještě jsem se chtěla zeptat pokud půjdu na UZ tak si ho můžu nechat nahrát na Dvd?

týdnu je hlavně UZ. Sledují se všechny orgány, opět zkontrolují nosní kůstku, hlavně taky srdíčko - tady, pokud by byla nějaká disproporce nebo nepravidelný tlukot, tak tě pošlou na AMC. Pokud ti dělali testy tzv.Triple testy, byť 2 x (po 16 tt), tak bych hlavu nevěšela, protože tam jsou vásledky na 65%, takže falešná pozitivita je opravdu vysoká a z 90% nepravdivá. Pokud jsi ale podstoupila tzv.Kombinovaný test (ve 12 tt), tak tam je to na 95% a doporučí odběr plodovky a ta teprve na 100% ukáže, zda je něco v nepořádku a vím, že vše může být OK!!!! Tak ať se daří a je lépe! Budu držet palečky! :h:

Ahojky Moni, já jsem byla na genetice v Ústí n.L., nevím, jestli jdeš jen na genetický UZ nebo na odběr plodovky, každopádně by jsi měla jít nejdříve do genetické poradny, tam ti všechno podrobně vysvětlí včetně rizik, které plynou z Tvých výsledků, budeš mít možnost se zeptat. Jinak odběr plodové vody nic není z hlediska matky, z hlediska plodu je asi půl procenta rizika, že se potratí, a taky to čekání na výsledky je na houby.... Jinak genetický UZ je pouze podrobnější, tam žádný riziko není. No a nakonec tě chci povzbudit, že je jen malé procento šance, že výsledky dopadnou špatně, triple testy jsou hodně nepřesné a hází hooodně často falešně pozitivní výsledky....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka