Prosím poraďte!

17.12.2008

Prosím poraďte mi mám holčičku Nikolku za pár dní jí budou 3měsíce kojím nic jiného jí nedávám,ale mamince manžela se to nelíbí prý by měla už dávno dostávat čaje a od 3 měsíců mám přidávat štávy mě se to moc nelíbí ale je to moje první miminko tak nevím jak se to dělá,přijde mi že mlíčko jí stačí,nebo ne?Jak jste to dělaly vy? :?

Děkuju vám všem.Tak to sem ráda tak žádný čajček nebude to jsem ráda myslela jsem si to ale radši se ptám vážně díky

Děkuju vám všem.Tak to sem ráda tak žádný čajček nebude to jsem ráda myslela jsem si to ale radši se ptám vážně díky

Takze nase zkusenost,ze jsme plne kojili do 6 mesicu bez caju,stavicek,cehokoliv.Pokud jen kojis neni nic treba.A jeste jedna rada,poslouchej jen sama sebe,to co se ostatnim nelibi,je jen jejich vec._TY jsi MAMA!

Čaj jsme dávali od 2. týdne. Šťávy od 3. měsíce a pomalu přidali zeleninu, brambory, ovoce.. dneska už dáváme příkrmy s masem, nebo vaječným žloutkem. za chvilku začnem s rýží, těstovinami.... jo a na noc dávám krupičku. Baštily to tak všechny moje děti a všechny jsou zdravé a žravé. Naše mamky nás takhle taky krmily a jsme povětšinou zdraví a alergiků mezi námi není tolik, jako mezi malými dětmi.

Tak tohle v žádném případě neposlouchej, jsou to nesmysly! Pokud kojíš a dítě prospívá a nemá hlad (nepláče), tudíž máš mléka dost a pro miminko je do 6. měsíců naprosto dostatečné. Mateřské mléko obsahuje úplně všechno, tekutiny, bílkoviny, cukry, tuky, protilátky a nic lepšího není.
Takže na džusíky zapomeň a tchýni pošli na nějaké web stránky o kojení, ať se vzdělá!:)))pa a krásné kojení!

takže já z osobní zkušenosti (už máme 14 měsíců) do půl roku jsem jen kojila a žádné jiné tekutiny ani nechtěl (zkoušela jsem vodu) a od půl roku mu dávám pít ale zase jen vodu čaje a šťávičky vůbec

Když plně kojíš a podle chuti miminka ta žádný čaj!To je zbytečný.Mlíčko stačí jak na hlad tak na žízeň.Neuraž se, ale tchýně to vidí jinka.moje tchýně mi taky říká, že nemá jíst každou hodinu a půl-navečer a že mu mám dát čaj, ale ona kojila snad jen měsíc...Moje mamka kojila bráchu do půl roku plně a pak s příkrmy do 14měs. a je v pořádku azdravý a to to nebyl žádný drobeček-při narození 4kg

nepotřebuje.Já mlíko nemám a jmse na umělym a kvůli stolici dávám čaj,Ale ty pokud plně kojíš nemusíš nic až do 6 měsíce.A hlavně pokud ti můžu poradit nenech si radit od skoro tchýně i když je třeba hodná,radši všechno prober s doktorkou.

Ahojky, vůbec to neřeš, když plně kojíš, má na žízeň přední mlíko a na hlad zase to zadní hutné. Čaje jsou potřeba když je mimi na UM ;)

vim ze pokud plne kojis tak caj nepotrebujes - ja caj davala od 3 tydnu a kojila sem do 7 mesice.. holky, vite jak je mliko sladky?? myslim matersky... takze podle me to to dite potrebuje necim splacnout....:00:

In reply to by Johanka a Rozinka

Souhlasím!My dávali čaj od ukončeného 1týdne i když byla malá plně kojená!Když si člověk představí že by měl záhanět žízeň mlíkem.... :n: A taky když slyším kamarádky které do 6měsíce jen koljily tak většina z nich měla pak docela problém naučit mrňouse pít čaj nebo vodu...Možná to ty mrňata nepotřebujou,ale osobně si myslím že je to musí příjemně osvěžit!Nel sem měla u prsu každou hodinu pak sme zavedli čaj,v noci se napila a další 3hodiny spala... :a:

Ahojky já mám 2.5 měsíční holčičku a plně kojim a všude píšou že jim to stačí že čaj nepotřebujou, protože žízeň zaženou tím mlíčkem. Je přední a zadní mlíčko a to přední je právě jako tekutina na pití a zadní je tučné a je na hlad. Ještě se klidně zeptej dr, ale podle mě je to tak. Ten čaj se dábá při umělé výživě a pokud jsou velký horka jako přes třicet stupňů. A tychýni to pěkně vysvětli, že je to zbytečné. Papa

Ahojky, přesně tak, pokud plně kojíš, tak až do šesti měsíců vůbec nic jiného dávat nemusíš, mlíčko miminku úplně stačí. Syn se narodil teď v červnu a jak byli vedra, tak jsem si taky říkala, jestli nemá žízeň, ale doktorka že mléko mu stačí.

Ahojky, mému Kubíkovi je 2,5 měsíce a přítelova máma byla to samé,,, že má žízeň, že už má mít čajík... také ho plně kojím a zeptala jsem se tedy doktorky. Ta mi řekla, že do 6 měsíců žídný čajík nepotřebují!Je to tedy asi na tobě. kUBÍK JE TAKÉ MÉ PRVNÍ MIMINKO, ALE JÁ OSOBNĚ SI MYSLÍM,ŽE JE ZBYTEČNÉ JIM UŽ TEĎ NĚCO PŘIDÁVAT, KDYŽ JIM TO STAČÍ A JE TO PRO NĚ NEJLEPŠÍ...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka