tak schválně...

17.12.2008

Ahoj Berušky,
tak pořád čekám... už jsem pomalu jako na trní... Břicho dneska ani kupodivu moc nezlobí zato mě od rána pálí žáha a mám žaludek jak na vodě. Teplota je furt nahoře tak uvidíme co z toho bude. :00: A to jsme si včera udělali s miláčkem hezkej večer a řádili až do dvou do rána :c: :///: :c: :s: většinou mi to ms spustí když je to takhle těsně před... zatím nic... :\x: :qu:

teda ty me tady napinam jako strunu a strasne moc ti drzim palecky,aby ta mrcha neprisla..-)Jinak u nas to je stejny a pokud jsem chtela uz mit jistotu zda prijde,nebo ne,rak jsem "znasilnila" toho svyho a bylo jasno,pac ten jeho muznak mi to popohnal spise vzdy dopredu a me telo na to hned reagovalo,ale u tebe zatim nic,takze ze byyyyyyyyyyyyyy???????? :one: :a:

Držím všechny pěsti, co mám :s: aby MS nedorazila, a ty abys měla pod stromeček pěkně tlustý// :cc): :cc): Kdybys to náhodou s testováním nevydržela, :///: tak dej hned vědět, všichni budem napjatě čekat :one:

no nechci se moc těšit abych nebyla pak votrávená z mrchy ale je fakt že by to byl nááááádhernej Ježíšek :dance:

Taky se přidávám a držím pěsti... mě to řádění ms také většinou vyvolá :s: tak sleduju, že jsme na tom všichni stejně.... :D jinak ta žáha a žaludek na vodě vypadají nadějně... :a: :one: :dance: :c: :\x:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

testík až pod stromeček. :one: Jestli to do tý doby nedostanu :jawdrop: Doufám ale moc tomu nevěřim... :\/:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to by to už asi bylo zaděláno. Do 24. je to dlouhá doba a takový dlouhý prodlevy já nemívám. Snad to vydržim :s:

drziiiiiiiiim palecky, to vypada nadejne.... me to taky vetsinou MS spusti, ale kdyz ani takovehle divoceni nic nezpusobilo, tak to by v tom byl cert aby to nebylo tehu ... a kdy jsi vlastne mela MS dostat ?

In reply to by rendlikb

Měla bych to dostat dneska. Takže jsem čekala že to to naše "řáděníčko" urychlí. Miláček se totiž překonával a byl to mazec :c: :s: :s: :c: :qu:
No a dneska břicho skoro vůbec necítím a jenom mě pálí ta žáha jako pes :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka