Jsem opět tu

17.12.2008

Ahoj všem, vracím se po více jak půlroce. V březnu nám umřelo miminko v šestnáctém týdnu. Bylo to nejtěžší období mého života a nevěděla jsem, jak budu žít dál. Hodně jsem se v tom plácala a nevěděla co se sebou. Moc mne podržel přítel a nebýt jeho, nezvládla bych to. Nakonec jsme to v červenci začali zkoušet znovu a já se dokázala znovu těšit na //. A v září jsme je našli :-). Dnes jsem v 17tém týdnu. Stále se modlím a douufám, že tentokrát to vyjde. Držte mi palce :-).
Od sedmého týdne bojuji se šílenými nevolnostmi, strávila jsem kvůli nim i pár dní v nemocnici. Ale vydržím všechno :-).

Nevolnosti si užívej, protože to se hormony připravují a vím, že při nevolnostech hrozí menší potratovost apod. Takže vše zlé je k něčemu dobré. Jeden potrat (byť i zamlklý) prodělá 50% těhulí a z 99% se neopakuje!!! Takže se opatruj a řaduj se z těhu, ať máš veselé miminko! Uvidíš, že tentokráte bude všecičko tak, jak má být!!! :||):

Ahojky já přišla taky o mimčo, v dubnu v 7. týdnu. Byl to hroznej pocit ale mnohem horší je to o něj přijít později. Počkala jsem 3 měsíce a hned jsme otěhotněli znovu. Jsem v 21. týdnu a zatím mám testy i ultrazvuk ok. Je to chlapeček. Taky se horzně bojím aby to dopadlo nakonec všechno dobře.
Hlavně se drž, všechny nešvary těhotenství jsou jen prkotiny takže je musíme přejít i když sama vím, že mi taky bylo párkrát hodně mizerně, ale malej za to rozhodně stojí :o)
Ahojky. Lucka

moc gratuluji taky jsem přišla o mimi a ted čekám dvojčátka a věřím že už bude vše jak má být jinak i ty nevolnosti mám ,ale aspon vím že je vše o.k. tak vám držím palečky at vám vše dobře dopadne

ahoj černobilko,
já sem přišla o mimi v červnu asi v 8 týdnu, je to hrozný pocit.. teď jsem taky znovu těhu, 13.týden a pořád a pořád mám strach protože to nechci zažít znovu, to už bych nezvládla.. je toho tolik co se může pokazit že se na to ani nehodí myslet, zítra mám 3D ultrazvuk tak mi drž palce :)
Přeju našim miminkám ať pěkně rostou a doufám že už smůlu máme vybranou.
papa**

Ahojky, gratuluju a palce držím. Tentokrát to musí vyjít. Opatruj se a moc moc zdravíčka oběma přeju...Ivča

Tak to moooooooooooooc gratuluji a přeji jen samé štěstíčko a pohodové těhu i když jak píšeš zatím nic moc ale ono se to zlepší :c: necháte si říct co to bude ???

To jsou skvělé zprávy, že se zase zadařilo a ty čekáš mimíska a zatím to vypadá, že bez problému. Gratuluju!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka