Zdravím Vás všechny a prosím o radu :-)

17.12.2008

Ahoj,tak jsem se konečně odhodlala a zaregistrovala jsem se. V miminkování jsem naprostý nováček. Teprve na konci listopadu jsem vysadila antikoncepci a přestože mi doktor radil, abychom se první měsíc ještě chránili a já pomocí vitamínů a kyseliny listové připravila tělo pro miminko, řekli jsme si s manželem, že to napoprvé stejně asi nevyjde a "prubli" to hned od začátku.
Teď jsem v 21.dnu cyklu a mám trochu pochybnosti, jestli se nám to napoprvé přeci jen nepovedlo. Už zhruba od poloviny cyklu mě trvale pobolívá střídavě v pravém a levém podbříšku. Ne moc, ale zase ne tak, abych na to mohla nemyslet. Taky mě občas píchne trochu napravo od pupíku a vůbec tak nějak kdekoliv v oblasti břicha a když se předkloním nebo prudčeji pohnu, mám pocit, že se mi zvedá žaludek. Test jsem si zatím nedělala, chci to zkusit až před Vánocemi, tzn. těsně před MS.
Nemáte některá zkušenost s těmi bolestmi na stranách podbříšku? Někdy mě to bolí až jakoby v tříslech. Nechci plašit a radši moc nedoufám, ale co kdyby :-).

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoji já jsem si udělala test v den oč.MS a test byl pozitivní...podařilo se nám to taky hne napoprvé...ale tak brzké příznaky jsem neměla žádné...ani potom...tak testy zkoušej já si dělala už dřív než v ten MS...

ahoj, tak moc držím palce! Ten test si radši udělej až tak 3. den po očekávané MS. Z mé zkušenosti se to dříve neukáže. Pak dej vědět :-)

třeba budete mezi těmi šťastlivci a povede se hned na poprvé, ale raději moc nedoufej....Co popisuješ jsem mělo po vysazení HA také, normální příznaky těhu...ale bylo to jen vyrovnávání těla s úbytkem hormonů... držím palečky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka