Hlenová zátka???

17.12.2008

Ahojky holky, jak vlastně vypadá, když vám odchází hlenová zátka? Já myslela, že to je jako uzávěr děložního čípku a když už se mi v něm doktor dloube prstem, tak bych tam tu zátku asi jako mít neměla ne? No mám asi trochu primitivní představu o ženské anatomii, tak doufám, že mě za tento idiotský dotaz neukamenujete:)

Kliknutím vložíte smajlíky:

jak píše johanka - je to prostě hlen...někdy odchází i týden a těsně před porodem je takovej nahnědlej, jakoby s krví...je toho celkem dost

mě odešel nejspíš dneska ráno.Jak píše Johanka a Rozinka. Čirej táhlej hlen, čučela jsem na to jak z jara. :///: Že by něco? Už mám na to sakra nárok,ne?

In reply to by Katuš-Maxík

Ahojky Katuško, tak moc přeji, aby to byla ta zátka a brzy jsi porodila, já na sobě nic takového nepozoruji, asi žádnou zátku nemám, nebo odešla potajmu, mrška jedna:)

In reply to by Johanka a Rozinka

Díky Johanko, ono ta anatomie je vůbec divná, já jsem dlouho žila v domění, že z mého pupíku jde přes placentu dovnitř pupeční šňůra, která vyživuje dítě. Až chytrá knížka mě vyvedla z omylu... :s: a to mám prosím gympl a VŠ... tohle jde mimo moje chápání....

Jooo, Ivči, tak to jsme dvě. A myslím, že i mnohem víc. Každopádně mně nic neodchází, to vim určitě!!!

In reply to by salominka

A jo :one: , a jsem tam neprávem, páč termín mám až 31.12. zas nějaký šotek. Psala jsem adminovi, proč tam nejsem v té tabulce toho 31.12. a hups, on mě napsal na dnešek... No snad nebude mít pravdu, rošťák jeden:) :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky