Tak jsem byla na krev

17.12.2008

:w: Ahoj holky tak jsem byla dneska na krev po 21-denním zpoždění (test negativní ) no a příjdu domů a dostala jsem to ,tak já nevím holky co to zase jako bylo .Chci se zeptat jestli jak přestanu krvácet tak budu mít zase plodné dny a ovulaci nebo se mi to zase musí upravit ???

Ahojky leni,podle mě by měl vyřešit tu tvou cystu na vaječníku,pokud to máš pravidelný a ted takovy velký zpoždění,tak to je asi z ní,já to měla přesně jak ty,ale to už jsem ti psala včera vid?Pokud by ti řekl,že si to měla kvůli té cystě a cysta ti nepraskne do další MS,tak příští měsíc by si mohla mít stejnej problém.Prober to s DR.on ti poradí co a jak ;) :) :a:

Ahojky Leni, tak to je mi líto..... na druhou stranu jsi to dostala a konečně víš, na čem jsi... jinak to o té ovulaci a tak, to by ti měl spíš říct mudr ne? :( To ti jako jen vzali krev a vůbec jim nebylo divný, že jsi to ještě nedostala? Mě doktor prohlídl hned jak jsem řekla, že mám zpoždění, asi 15 dnů a ihned objevil problémek a domů jsem šla s napsanýma práškama.... :D a teď čekám, jak se to upraví..... ale samo od sebe se asi dlouhý cykly neupraví, zvlášť pokud to není výjimka a dlouhý cykly jsou u tebe spíše pravidlem... :a:

In reply to by lulubar

Ahojky no měla jsem si zavolat až zítra dopoledne na výsledky a pak mi řekl ,že mi dá injekci ,no ale MS ho předběhla.Mám MS celkem v poho pravidelné teďka to je teda vyjímka,tak dlouho !No tak to já se domluvím ,možná že tam ani nebudu muset chodit a jestli mi dá prášky se ho zeptám . :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka