To čekání je strašné

17.12.2008

jsou to už dva týdny, co jsem byla na odběru plodové vody a pořád žádné výsledky, pokaždé, když nám zazvoní pevná linka, tak si říkám, už volají, už bude vedět, jestli je mé miminko zdravé. To čekání je strasně stresující, včera jsem začala chodit po dlouhé době do práce, tak alespoň se zabavím.

Pořád si opakuji, že když vyšel první screening v pořádku, tak že to bude v poho, ale přeci jen pochybnosti tu jsou.....za týden sjou Vánoce, tak doufám, že to budou ty nej vánoce s tím nejnádhernějším dárečkem......

Fakt je to šílenééé......

Ahojky, já jsem měla výsledky až po 3 týdnech, takže se nestresuj. Zkus si zavolat do té genetické poradny, ti to tam mají dřív než gynekolog. Navíc oni mi řekli, že nevolají, pokud to nedopadne špatně, takže je velká naděje, že to je o.k.

Ahoj, určitě se ti brzy ozvou, s odběrem plodovky sice nemám zkušenost, ale přece jim to nemůže tak dlouho trvat... :///: Já teď momentálně čekám na výsledky z odběrů na tripple testy z 16. týdne, zatím taky nic, ale v pátek jdu k doktorovi. Taky už bych chtěla být v klidu. Tak držím palečky, aby ti to vyšlo jak má a abyste měli klidné Vánoce.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka