Dotaz ohledně kočárku

17.12.2008

Ahojte holky, vím že téma kočárků jste tady několikrát probíraly, ale chci se vás zeptat na značku kočárku FIRKON F7, jestli některá s ním nemáte zkušenosti. Chtěla bych si ho objednat přes net, protože v našem nejbližším okolí se tato značka neprodává a v Ostravě jsem ji taky neviděla. Na těch stránkách je dobře popsaný, ale vadí mi, že si ho nemůžu odzkoušet jak jezdí a jaké má pérování. Poradíte mi, prosím???? Díky. :\x:

Napsala jsem vám stránku, kde si kočárky můžete prohlídnout
http://www.batolatko.cz/?p=productsMore&iProduct=2782&sName=FIRKON-VECT…

ahojky :a: já má firkon vector 3 air a do města je super ale na vesnici ze které jsem já jsem vybrala špatně :( máme ho 4 měsíce používám jen korbičku a prodávám ho http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=18807481&tab=4 jelikož na vesnici dobrý není tedy aspoň já jsem u nás s ním nespokojená, nemůžu jet pořádně na procházku kvůli chodníkům (jsou samá díra) ale do města a na nákupy je super :one:

In reply to by Macinka2

moc děkuji za vaše názory a rady. Taky pocházím z vesnice a k našemu domečku vede hrozná štěrková cesta, ale v obci máme opravené chodníky a další nové se budou dělat. Ještě s manželem pouvažujeme, jestli se nám s ním bude dobře jezdit. Mějte se fajn a přeji všem krásné těhulkování :a:

taky máme firkon F7 a jsme spokojení :-) koupili jsme ho přímo v batolátku, tak přeju nejlepší výběr!!!

Ja tenhle kacarek mam a jsem s nim moc spokojena.Nafukovaci kolecka,polohovaci rukovet,da se slozit do seslicky,polohovaci zada.Je hooooodne velky a prostorny.My budeme mit lednove mimi a tak mi tam vklidu vleze i s fusakem.Je sice tezsi,ma 16 kg,ale umyvatelny.Prave v batolatku se da poridit docela levne.jsou tam moc mile lidicky a na svych atrankach maji i knihu navstev a tam muzes napsat dotaz a oni ti odepisou.Jo a taky i nahradni dily pres ne,je to v pohode.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka