Válím se na mateřské

17.12.2008

Ahojky maminy,tak nám včera byli 2 měsíce a uběhlo to jako voda.Toníček je pěkný cvalda a já jen kojím a kojím a nosím a nosím a pláčeme a máme prdíky.Ale je moc krásné jak se malý už směje a brouká a pozoruje cvrkot okolo.
Nevím jak vy,ale já nám málo času na domácnost,chystání vánoc a pečení,na starší dítko i partnera.Večer usínám u kojení.Podvečery máme uplakané a někdy je to dost vyčerpávající.A babička s dědou nevozí jak se kasali,ale protože se doma válím tak jsem dostala 3 kalhoty na založení-když se prý válím doma na mateřské....Taky se válíte? Mě pěkně tím válením drahá matka naštvala

Kliknutím vložíte smajlíky:

no to nemyslíš vážně, že nemáš napečeno a naklizíno!!! přitom všechy naše matky to zvládali levou zadní, ne? teda aspoň ta moje. v těhotenství normálně pracovala a v 9. měsíci ještě tahala přepravky s pivem. a když odrodila, tak oblíkla džíny z doby před a odešla domů nenatržená..holt sme náky divný :!k: :!k: :!k: :!k:

Tak je pozvi, ať vidí, jak se válíš! To je známý nesmysl, podporuje to ještě ten název. Myslím, že stačí být třeba den s maminkou a mimi a ono to přejde. Vydrž!

Martik

In reply to by trdlo3

si uvědomme, že druhá část zátěže není vidět. Myslím psychickou zátěž. Když tvoje mimi pláče celé dopoledne, celý večer, v noci.., protože má prdíky atd., je to pěkný záhul na hlavu. Nebo když křičí, že má hlad, a ty mudáváš papat a ono nemůže papat, protože pláče...tak furt dokola. Přes všechno se musíme přenést, být nad, usmívat se a upokojit mimi. zatnout zuby a usmívat se, aby mělo pokojný domov a bezpečí u maminky. Chlap by to nevydržel. Nejde tedy jen o tu viditelnou, fyzickou stránku mateřské péče!
Martik

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky