Zákeřné bacily

17.12.2008

Ahojte těhulky,
doplazila jsem se na chvíli k PC, abych vás požádala o názor. :?
OD včera jsem nějaká nemocná, :( vypadá to na chřipku, bolí mě celý člověk, v krku, mám rýmu, hlava praská. Na hlavu jsem si vzala paralen, do krku stříkám stopangin a do nosu nasivin, v příbalovém letáku jsem o těhotenství a užívání nic nenašla, nevíte náhodou, zda těhotenství není kontraindikací? :O Opravdu poctivě ležím a věřím, že brzy bude lépe. Už jen proto, že v sobě nosím ten náš poklad :!k: a můžu každým dnem rodit. :||): MOc všem děkuji za názor, zítra jdu do poradny, snad budou prvně natáčet i CTG, tak si to ještě ujasním u lékařky. děkuji všem a jdu se zavrtat do postele. :\x:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,tak já jsem takto nemocná už třetí týden a nemohu se toho zbavit.Kromě megarýmy mám úporný kašel a bolí mě n aprsou, poctivě jsem ležela doma a nikam nechodila a není to nic platné.Asi je to taky tím, že mě nenaočkovali proti chřipce a já se už roky očkovat nechávám a teď to sama nemohu přemoci.Každopádně mohla jsem jen jitrocelový sirup anebo Mucosin s medem obojí koupit v lékárně, kapky do nosu prý také nevadí,ale nesmí se dlouhodobě. Jenže mě z toho nic nepomohlo,tak jsem nakonec vyfasovala Penicilin /i proto že mám moc vysokou sedimentaci/ a ani ten nemám pocit, že by nějak pomáhal a to už končím celé balení.Jsem z toho zoufalá,to fakt nebere konce.Tak přeju všem brzké uzdravení a kdybyste náhodou měly ještě nějaký tip, co mám dělat,tak prosím napište,vyzkouším všechno...díky.

paralen můžeš bez problémů, a kapky do nosu taky. na ten zbytek mi má doktorka píše homeopatika, ale jsem teď nachlazená podruhé během měsíce a půl, už skoro dva týdny, a zítra jdu na kontrolu jestli mi nedá penicilin (je mi už o něco líp, ale pravda - po dvou týdnech bych za normálních okolností byla zdravá)
já do toho ještě cibulový sirup (domácí, cibule s cukrem), a jitrocelový sirup kupovaný, obé by se teoreticky mohlo, protože homeopatický stodal má v sobě něco co mi nesedí a nechutná (a zvedá žaludek)
jinak na krk se může i teplá vincentka s mlékem (ani jsem nezkusila, můj žaludek mě nemá rád), a určo i spousta jiných "babských" receptů, třeba pít hodně tučnou šlehačku, apod.
a samozřejmě - bylinkový čaj s medem a citronem, s tím že med a citron dáš až jak trošku zchladne, aby tam zbyly nějaké vitamíny

In reply to by reina

Ivulka
I dalším těhulkám moc děkuju za radu a fakt se musím usmívat, :///: protože co doktor, to jiný názor. Dnes se mi ptal manžel v lékárně, paralen prý bez problémů a stopangin a kapky do nosu maximálně dva dny :00: , že by to nemělo vadit, ale dýl ne. Tak si říkám, proč ne, když by to nemělo vadit, že? :? PRý mám kloktat studenou vodu se solí, prý je to pro tělo přirozeníé, tak už jsem to zkusila a je to fakt mňamka :sick: . Samozřejmě, že chlemtím mátový čaj s medem. :k:

In reply to by Martina d.

Ivulka
Martínko, děkujeme za pochvalu. je fakt, že se mi moje bříško moc líbí. :one: Dost lidí říká, že mám malé, není to pravda, ale když se tak dívám na to tvé, co by jsi pak musela mít ty? :s: Ostatně plním tvé přání a přikládám ještě foto z profilu, snad se tam vejdu :s:

to jsi teda odvážná.. v lékárně dají těhotné na bolest v krku septisan na cucání jinak nic nesmíš a vincentku nebo morskou vodu na rymu..kor ted na konci..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

co doktor to jinej názor... mám zakázáno užívat léky... jak jsem již psala tak můžu jen septisan a vincentku.. a to jsem ve 40tt

In reply to by cifrspionka

Ivulka
:jawdrop: Ahojky, opravdu? Paralenem jsem si skoro jistá, že těhotným nevadí, beru jen půl, ale je fakt, že ten stopangin a kapky do nosu nevím :n: . No, raději už tedy ne, cucat budu bombony, kapky do nosu jen na noc, abych se neudusila a zítra se na to zeptám doktorky. Děkuju za názor. ://:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky