hrací deka, kterou vybrat?

17.12.2008

Aho, všechny zdravím a přeji hezké ránko,

můžete mi prosím poradit s hrací dekou, nemůžu se rozhodnou a chtěla bych ji dneska objednat. Rozhoduji se mezi Chipolino sea, tam je super, že jednotlivá zvířátka vydávají zvuky a mezi Fisher price 3v1, ta mi zase připadá, že má fakt víc využití a bude malého bavit mnohem déle, ale nevím, zda ty mantinely po stranách nejsou umělohmotné. Máte některou z nich? Jestli jo, jak jste spokojené, nebo která vám připadá lepší. Díky za vaše rady a názory.

Ahojík, my máme tu druhou. Dečka je sice slabá, ale já pod ní hodím stejně ještě jednu teplejší. Danečkovi se moc líbí ty hračky - hraje se s nimi ještě doteď. A kromě toho je super skladná ;) .

Já měla tu druhou a nic moc. ten spodek je jen slaboučká látečka a hrozně se hrne.jinak hračky na ní byly pěkný.ty starny jsou umělý

Ahoj, já jsem po dlooouhém rozhodování koupila od Fisher Price Ocean Wonders, má ty hrazdičky dvě, tak nejdřív si vyhraje na hrazdách, pak se to dá složit na hraní na bříšku a když jsou větší, dá se z toho vyrobit stříška

In reply to by Tera

U tý naší dvě zvířátka pískají, když je zmáčkneš a ty ostatní jenom chrastí, takže nic moc, ale malýmu se v ní líbí. Já mám na ní přidělaný i jiný hračky, takže má nad sebou záplavu zvířátek :)

In reply to by Ivculka

to bude asi i u tý chipolino podobný. Tak "super" tahle se mi líbí taky, je super, že jsou ty mantinely vysoký, to musí bejt pro mimčo příjemný. takže teď mám zase na výběr tři, ta kráva je pěkná a to jsem včera ten výběr pracně zúžila :00: ale dík.

já nikdy hrací eku neměla, podle mě je to zbytečné :00: a drahé, nám stačila hrazda apod to deka
ale lepší je ta druhá protože to jde oddělat a využít i později

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka