Magnesium...

17.12.2008

:a: Ahojky, všem!Minulou středu jsem byla v poradně, kde mi kvůli občasnému tvrdnutí bříška doktor napsal magnesium s dávkováním 2-0-0, první týden s dávkováním po dvou mám za sebou, tak bych se chtěla zeptat,jestli bych ho měla brát i dál, když mi tvrdne pořád stejně a přitom už bych ho měla podle toho,co napsal doktor vysadit :? děkuju moc za rady ;)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, od cca 22-24tt beru 3x2tbl. po 0,5g (myslím Magnesium lactici). Pupík tvrdne i tak, ale v normě a nebolí, taky bych řekla, že mě přestaly bolet vazy. Jinak si myslím, že je třeba brát to déle, než to tělo začne využívat a také si musíš zajistit dostatečný přísun vápníku, ten je nezbytný k hospodaření s hořčíkem. Na poslední kontrole jsem byla v 28tt a bylo CS0, takže dobrý. Pokud Ti ten pupík tvrdne, tak bych ho určo brala dál v té dávce, co Ti Dr. dal. Orálně se předávkovat nemůžeš, neboj. :a:

mne ho na pohotovosti napsali na jeden pytlicek denne...a muj dr mi rekl, ze si to mam rozdelit do dvou davek...abych mela staly prisun...ze najednou to nema cenu, ze to zabere na chvili...tak to vyzkousej

ty jsi dostala jen 2 tablety denne?? já jich brala 6 do 36tt. Ono totiž uvidíš že bez magnezia bude hůř. Křeče do nohou a občas do bříška jsou způsobeny nedostatkem hořčíku v těle a proto to magnesium pomáhá.

In reply to by cifrspionka

No dostala jsem celé dvě piksle..ještě teda možná blbý dotaz,ale doktor taky mluvil o tabletách a v lékárně mi na základě předpisu dali magnesko v prášku - rozpustné ve vodě..to je asi ale celkem jedno v jaký je to formě,ne??

In reply to by cifrspionka

Jednou jsem tu už četla, že pak s blížícím se porodem to magnésko odstavují, že způsobuje menší srážlivost krve a hrozí větší ztráty krve u porodu. Tak jestli to má s tím nějaký smysl...A když jsem řekla své doktorce, co mi předepsali na pohotovosti -6tablet, tak mi řekla, at to neužívám v tom množství, jen když pocítím větší tvrdnutí a at se to pokouším vysadit...ale zapomněla jsem se zeptat na důvod:-(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka