pro Marcelku83 :o)

17.12.2008

Ahojíííík :a: :a: tak jsem mu udělala dneska ráno ten rohlík v mlíku, ze začátku mu to jelo :a\|: a pak zase ne, ale takle mi po ránu stejně málo jí :? nevypije ani 90ml sunaru :? A to jedl naposledy v 5h ráno a ještě ke všemu jen z prsa, tak nevím, jestli nemá scvrklý bíško :\/: Ale už tam zase povídá, tak mu jdu ohřát sunar, snad toho spráskne víc. Jinak si pamatuju že my jsme rohlík v mlíku milovaly, říkaly jsme že budeme mít rybičky :!k:

ahooooj Ivko, tak to je super, že už jsi začala, neboj on si zvykne, a když už uvidí jak mu to neseš,t ak bude šílet, ten můj už vidí ten hrnek a žličku kterou ho vždycky krmím, a ten za mnou peláší jak něco :00: :s:
já mu to ráno ještě trošku přisladím ml. cukrem, asi se to nemá, ale prdím na to, aby to mělo lepší chuť, ale nikomu to neříkej ju :P :c: :///:

In reply to by Marcelka83.

:!k: :!k: :!k: :!k: no vypadal taky nadšeně , když viděl misku s jídlem :hu: ale zatím u nás nejvíc vedou sladký přesnídávky a jogurt :a\|:
jinak já mu to dělala do sunaru, takže ten sladkej je. ale babi když mi dělala mlíčko tak mi taky prý do něj sypala cukr - vanilkovej :///: :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka