netrpelivost

17.12.2008

Ahoj kočky, tak jsem měla dostal minulé pondělí MS a nic, ve středu test a nega, zítra ráno zkusím další ale pochybuju. Od září, co jsem vysadila HA jsem menstruovala jednou a to po vyvolávačce. Vím, že jste tu, co se snažíte hodně dlouho, ale já ikdyž se snažím na to moc nemyslet, začínám být netrpělivá a moooooooooooc už bych chtěla to mimi. Ale vzdychání odložíme na jindy a budeme věřit v lepší zítřky co říkáte? kdo je pro? držím palečky všem snažilkám co si přejou pod stromeček dvě // :-) pa

Ahoj, já jsem taky měla nejdřív negativní testy, vyšel mi až třetí test, takže to je klidně možný. Ty levnější mi neukázali nic a jakýho mám už chlapečka. Tak moc držím palečky, ať to vyjde!

Ahojky Hanco, tak já jsem naprosto pro a souhlasím s tebou ve všech bodech... já vysadila antikoncepci na konci září, pak jsem samozřejmě dostala ms a pak na další čekala neuvěřitelných 56 dnů :( .... ale dostavila se i bez vyvolávačky a teď mám od doktora napsánu Proveru na úpravu cyklu... ;) další ms, čekám příští týden, jen díky Proveře nevím přesně kdy.... po dobrání se má ms dostavit za 3-7 dnů.... Proveru doberu v sobotu, tak uvidíme..... testík si nebudu dělat dříve jak po svátcích, kolem 29. 12. nejdříve... a jsem odhodlaná to tentokrát vydržet :D .... naštěstí budeme jezdit po návštěvám, tak snad to vyjde :O a vydržím netestit... a možná to do té doby dostanu a nebudu muset být nervózní... jinak pokud jsi ještě nebyla u doktora, tak bych si být tebou k němu zašla.... ty dlouhý a nepravidelný cykly jsou naprd... BT měříš? Abys zjistila jesli máš ovulku? ;) :a:

In reply to by lulubar

nazdárek, děkuji za reakci, BT jsem zkoušela měřit po 25. dni jsem to vzdala, nevstávám pravidelně a nejsem schopná se ani natolik probudit ve stejnou dobu abych byla schopna měřit, ale aspon do toho 25. ovu neproběhla, teplota zůstavala proklatě nízko... u dr jsem byla a půjdu zas jestli se ms nedostavi a testy budou dal nega, má mně pod kontrolou, současně srovnávám i štítnou žlázu, je to prý propojený, tak až se srovná šž tak by se měl srovnat i cyklus a když ne budem to řešit dál...

In reply to by HancaHe

Jj je určitě dobré to začít řešit, budu držet pěsti... jinak teda, pokud se teploty drželi nízko, tak pravděpodobně ovu neproběhla a tím pádem je jasné, že test je negativní.... ale třeba proběhla ovu později a tím pádem i ms bude později.... uvidíš, každopádně držím pěsti a dej vědět, jak to s tebou vypadá :a:

držím moc palečky, aby se Vám mimi :cc): co nejdříve podařilo. Věřím, že to musí být o nervy, ale určitě se to povede. Moc bych ti přála aby ti ježíšek nadělil pod stromeček // :one: To já jsem už dopracovala :s: :s: mám už dětičky tři. Dva kluky a teď v červenci se mi narodila moje milovaná, vytoužená holčička Deniska :girl:

In reply to by VeronikaH

děkuji, tak to se máš, doufám že ti dětičky dělají jenom samou radost, kluci zlobí jako pytel čertů a holčička jak princezna :-) krásně vánoce s takovou velkou rodinkou přeju!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka