Stále nic :)

16.12.2008

Ahoj holky,
tak si říkám že už vás tady tolik měsíců sleduju a prožívám s váma vaše radosti, starosti a smutky a teď jsem sama bezradná... Nějak nevěřím tomu že by to mohlo vyjít, bojím se aby to nebylo zase mimoděložní ... bez vejcovodů bych to asi už vážně vzdala. Tenkrát byla čárka taky slabší, ale mimi bylo holt na špatném místě. MS stále nedorazila, dnes je to 5dní... Zítra zkusím další test tak snad ta druhá / bude vykoukne víc. Jsem ráda že se tu můžu svěřit. Nikdo jiný to neví ...

Ráda Tě vidím... moc bych Ti přála, abys měla krásné dvě čárky a mimisek BUDE na správném místě tentokrát!!!! Uvidíš!!!!!!! Držím pěsti! :k:

ahojik vym jak ti je ja jsem ted mela mimodelozni tehotenstvy a ted se bojim ze neotehotnim protoze jeden doktor mi rekl at beru HA a druhej rekl ze nemam brat nic tak jsem z toho cela paf a tobe drzim palecky at to mas na spravnym miste a jsi v poho zatim

ahoj bobku, neboj se urcite to ted bude vpohode :) zitra si udelej testik, ale myslim ze tehulka jsi :potlesk: to musi byt hrozne trapit se tak sama :no: no me ale taky moc pomaha napsat svoje problimky tady :) tak preju krasne a stasne vanoce a hlaaavneee tehu bez komplikaci :a:

In reply to by Ayscha

A co tatinek ten jeste taky nic nevi? mozna by ti mohl byt vetsi a hlavne blizsi oporou :) no tak doufam ze brzo budes vedet vic :) drziiiim palecky :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky