noční kojení

17.12.2008

Holky, jak to děláte v noci, když vám mimča dlouho spí?? naší mlé se už párkrát povedlo, že spala do 3 a potom další kojení kolem 7! takže to mi potom vychází, že jedno prso není až 12 hodin vyprázdněno! odstříkáváte v takovém případě?? asi budu muset, že, aby se minepřestalo tvořit! jak to máte vy??

Kliknutím vložíte smajlíky:

Nevím, kolik malý je, ale po třetím měsíci už se o mlíko nemusíš bát - prsa už jsou zvyklá a i delší pauzu zvládnou bez problémů. Já v noci odstříkávala jenom, když jsme asi ve dvou měsících měly růstový spurt, tak abych podpořila tvorbu mléka. Ale je to pěkná otrava. :s:

Ahoj, já jsem se pokoušela spát taky, ale když jsem měla prsa nalitá už moc, tak jsem šla buď odsát, nebo vytáhla polospící dítko z pelechu a nakojila jsem... aby se trochu probrala, tak jsem ji přebalila

ahojky tak nasi male se podarilo spat dlouho v noci zatim jen jednou.Spala v kuse 5 hodin,jinka se zatim stale budi asi po 3.Tu noc kdy spala tak "dlouho" sem pak byla rada ze se vzbudila.Prsa sem mela uplne tvrdy a bolestivy.Takze to byla uleva kdyz se napila.zatim to moc neresim,protoze jak rikam,takhle dlouho spala zatim jednou,ale pokud by to bylo casto musela bych asi odstrikat... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky