Ztráta mléka

17.12.2008

Ahoj holky.
Chtěla jsem se vás zeptat:Rozárka přes den papá po 2 hodinách(když jsme doma,venku v kočárku vydrží i 5 hodin),ale v noci vůbec nevstává :) (to je jí teprve 5 týdnů).Zaslechla jsem,že bych tím tak mohla přijít o mlíčko :jawdrop: .Nemáte s tím některá zkušenost?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ze sve zkusenosti muzu rict, ze neztratis. Lukin v noci taky neky nepil i 8 hod!! rano jsem sice mela prsa nalita jak blazen a mokrou podprsenku, ale pak to dohnal. Dokonce jsme meli i tu 3 mesicni krizi (rustovy sprut). To nechtel pit vubec! A tvorilo se mi tam i min mlicka, proste podle toho kolik vypil. Pak se to spravilo a Lukin mel hlad, ale ja nemela moc mlicka, tak jsem mu davala z obou a ono se mi zase podle jeho potreb udelalo.

tak to se máš.Honzík ze začátku vstával po hodině a půl-2h a teď tak po 6, ale jednou vydržel i 8h a to byl výkon, pak mě málem snědl :) A mlíčko mám furt, i když už v nocí jí jen 2-3x a ne 5-6x

ahojky myslim,ze o mlicko neprijdes,ale mozna by nebylo na skodu se aspon jedenkrat za noc vzbudit a aspon trosku odstrikat aby si mela jistotu...jinak zavidim nocni klid,moje mala se budi po 3-4 hodinach...je ji taky 5tydnu.. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka