JA MLUVIIIIIIIM !!!!!!!!!!!! :o))))

16.12.2008

S hrdosti vam vsem slavnostne oznamuju, ze moje mala laska :girl: rekla vcera svoje PRVNI SLOVICKO!!!!!!!!! :\x: :c: Jiste jiz zvedave cekate, ktereze to bylo, co? ;) :///:
No, reknu to asi tak: Lucinka ma evidentne zcela jasne poskladane svoje zivotni priority, takze to nebylo ani MAMA, ani TATA, ale bylo to ........... "HAM!" :hu: :s: :h:
A pekne ji u toho krucelo v zaludku .... :s: , pac ja ji zrovna chystala obed a ona se ho nemohla chudinka moje mala uz dockat, tak to "ham" musela rict hned nekolikrat za sebou .... :hu: :a\|: :s:
Je to muj maly hladovec, sice to na ni neni skoro videt, ale basti teda o 108 - ryzi uz vubec nemixuju, ani nemackam najemno, pac Lucince je to stejne uplne sumak v jake to ma konzistenci, hlavne ze je jidlo uz konecne na stole !!!! Tak mi dela s tim papkanim, beruska moje, opravdu veeeeeeeeelikou radost! :\x: :c: :one: :h:
Toliko aktualitky od nas, tety. ;)
Mejte se .... :a:
SHARANE+LUCINKA
PS: v priloze posilam foto na nasi nove zidlicce - resp. zanovni .... ale libit se nam v ni libi teda jednoznacne! :one: :c:

In reply to by Tesa

No to teda jo. ;) Akorat ze ona to ted zacala nase mlada pouzivat skoro vsude, takze ted na me asi prijde socialka, pac to vypada, jako bych ji nedavala vubec jist!!!! :00: I z kocaru je slyset furt HAM HAM!!!! :hu: :!k:
SHARANE+LUCINKA

janka.82

AHOJKY Šári. Je to šikulka krásná :h: :h: :h: :h: :h: :h: A už jsem okusila hnědou fidorku :c: je dobrá, ale červená je nej :c:

In reply to by janka.82

Cau Jani,
dekujem moc za srdicka! :c:
Cervena ci hneda - mne je to FUK! :a\|: :c: Fidorky jsou proste moje vasen ... ja vzdycky rikam, ze ony mi do toho kose skacou v obchode snad samy!!! :hu: :s: :00:
SHARANE+LUCINKA

ivka2222

In reply to by sharane

ahojky sharan,máme se tak nějak chaosově,ale to asi každý teď před vánoci :///: my ženský byť se to nezdá máme své priority už od narození v genech,jen muži je hledají celý život :///:

Tak takhle má vypadat naprosto spokojený dítě :one: .Jen s tím jídlem bych začala mít trochu obavy.V tý pohádce to taky začalo HAM a pokračovalo to mámou,tátou,děvečkou s trakařem,regimentem vojáků... :s: :hu: :a\|:

In reply to by Dalinka27

Dalinko,
dekujeme moc za pochvalu :c: - priznam se Ti, ze sem taky na tu mou lasku docela pysna ... no jo - matka hrda chlubitelka ... ale ktera z nas neni, co? ;)
No a kdyz uz jsi u te pohadky - tak muzu Ti rict, ze uz taky zacinam mit malinko obavy o nase hole zivoty!!! :s: Pac to zaclo par lzickama mrkve, pak malou zahajovaci sklenickou, velkou presnidavkovou a ted Lucik bagruje s prehledem uz 250 gecek a stale nemuzem najit konecnou zaklopku!!!! :00: :00: :00: :a\|: :a\|:
(tak sem nas s muzem zacala preventivne na noc do loznice zavirat ;) - pac rano bychom uz taky nemuseli byt mezi zivyma a neohlodanyma! :hu: :s: )
SHARANE+LUCINKA

šári to neni mozny ze uz je takhle velikaaaaaaa.... to cumim :D :s: Parada.. moc ji to slusi;) A jinak blahopreju k prvnimu slovicku ... jsem se zas hezky zasmala (jako ostatne skoro vzdycky u tvych blogu ;) )

In reply to by Hankitacz

ahoj haniiiiiiii !!!!!!!!!!! :a:
ty taky jeste nechrnis? :'zz): :n: :s:
ja se cele odpoledne plazim jak lemra a tesim se na vecer, az zapadnu do postele, no a prd - nak sem naopak ozila ci co - to je u me ovsem klasika!!! :00: :s: :\x:
(mimochodem - byla sem jeste ve 22:30 v Tescu, nakupovat darecky .... to ti byla takova pohoda - vybrat si pokladnu ze 3 uplne volnych!!!! :one: )
ale zpatky k tematu:
no jo, lucik nam pekne poporostla :girl: - sama sem se divila, kdyz sem se na ty fotecky mrkla - to vis, kdyz ji vidim kazdy den, tak mi to ani neprijde, ale jak sem ji videla tady v te zidlicce, tak me to taky nejak dostalo. :h:
dekujem ti moc za pochvalu a taky za blahoprani .... moc jsi me potesila! :h: :h: :h:
a co u vas, bobisci?????? nestiham uz nejak posl. dobou vsecko sledovat - budu muset zabrouzdat k vam na ucet - mate nake novinky??? poviiiiiideeeeeej !!!!!!!!!
SHARANE+LUCINKA

In reply to by sharane

Sari no novinky, ted jsme se vyhrabali z chorob... ja chripajzna, malej zapal plic, do toho ja zablokovany zada a pohotovost doma.. no proste si ten predvanocni cas uzivame :D Dala jsem do blogu par novych fotek tak kdyz budes chtit, mrkni. Se spanim jsme na tom blede, chodi spat silene pozde, uz umi paci paci, jak je velikej, ode dneska i sam indiana (kdyz dela aaaaaaaaa tak mu klepu rukou na pusu a ono to vydava takovy ten "indiansky krik", seda si a vstava pomoci nabytku jak profik, sam to jeste neumi, leze po certech rychle :D jee ja ti ani nevim co dal.. jo a taky kdyz stoji tak uz se pousti a pak se divi ze sebou zuchne na zem :D
a jinak mam to stejny, ja jsem vecer desne aktivni ale pres den neudelam ani prd a porad bych spala :s:

:!k: :!k: ja mam vzdycky usmev na tvari, kdyz ctu, co je u vas noveho :-) pises to straaasne hezky sari!!! :one:
to je sikulenka sikovna!! :h: a je cim dal tim hezci, roste vam do krasy!! :c:
u nas bylo prvni sluvko TATA, pak k tomu pribylo jeste par dalsich a co myslis? MAMA mezi nimi neni ani omylem :spid: jojo, to je ten vdek. :)

In reply to by zabka.

ahoj zabicko!!!!! :a:
moc rada te tu zase vidim - a konecne taky on-line! :one: :h: uz sme se tu pekne dlouho nepotkaly, vid?
dekuju za pochvalu, sem rada, ze se ti moje psani libi ... ja bych psala furt a porad o necem, ale to potom nevim, koho by to porad bavilo - cist tady ty moje blaboly?! :s:
z lucinecky mam opravdu veeeeeeeeelikanskou radost! :\x: ona tak krasne basti, ze to bys neverila - az si rikam, ze ta jeji vaha proste neni mozna .... dr. nam minuly tyden navazila jen 7,50kg, ale ja tomu opravdu moc neverim - pac kdybys ji mela v naruci, tak bys mi musela dat za pravdu, ze je jako kaminek! :00: ale to je jedno - at je jakakoli, hlavne ze jsme zdravi ... :k:
co u vas? jak se mate, zabicky???? a uz jste tu svoji princeznu zabickovskou s tema jejima nadhernyma rasama - ktery by ji mohl cely svet zavidet - konecne prihlasili do nejake missi souteze? :c: :c: :c:
SHARANE+LUCINKA
PS: co myslis, ze do male denno/denne furt klaviruju??? MA-MA, MAMA .... a ono kulovy - ona mi rekne HAM HAM!!!! :hu: :s: :00: nevdek svetem vladne! :s:

In reply to by sharane

ahoj sarko, tak online zas az ted :-D jen pis, je to super, fakt se to krasne cte, ma to takovou jiskru a je z toho citit, jak moc lucinku milujes :h: jee o vaze mi povidej, kaja ma 8,5 kg a uz kolikrat ani necitim ruce, zada, proste nic :00: a bude hur mamko !!! :) jinak mame se dobre, akorat ja jsem nejaka nastydla, resp. mam hnusny davivy kasel :sick: snad budu do vanoc fit. kaja je tvorecek velmi zivy, leze vsude, hlavne tam, kam nema, vsude se stavi a pochoduje kolem nabytku. basti taky pekne :hu: ale jelikoz je furt v pohybu, vaha nejak rapidne nestoupa. a ty rasy te moji male zabicce snad porad rostou. ja ji je taaaak zavidim :r: jo a malem bych zapomnela - umime dalsi sluvko, ale mama to zas neni. je to BABA :-(

In reply to by zabka.

zabi,
tak se divam, ze jsi na tom odbobne - taky on-linujes nejradejc v noci, co??? ;) ja vim - pac jindy neni cas.... :00:
dekuju moc za krasne radky ohledne toho meho psani - no udelala jsi mi radost. :h:
jeste k te vaze - z toho, ze lucinka nepatri k nejtezsim slecnam ve svem veku sem sice malinko zasmusila, ale z druhe strany - mas pravdu: kdyby uz ted mela vic, tak uz ji snad k nam nahoru ani neunesu!!! :00: takze zatim zlatych 7,5 - zatim obcas jeste zvladnu i nejaky ten nakup do druhe ruky, ale u nas ve 3. patre uz teda funim jak parni valec!!!! :00: :00: :00:
takze budme jeste rady za ty nase musi vahy - kajusciny i lucinciny. :k:
jeee .... copak??? zlobi te kaslik? to je mi lito ... no jestli chces, muzes zkusit muj oblibeny domaci receptik na kasel: najemno nakrajenou cibuli pokapes medem a pridas na platky pokrajeny citron. Nechas zalezet v hrnecku a 2.den mas MEDUCINU na kasel jako sitou!!!! :one: :k: Jestli mas chut, vyzkousej.
Kajuska musi byt teda pekny sidlo - a da se neco s takovym prckem vubec pres den zvladnout?Ja si nejake chozeni kolem nabytku zatim nedokazu ani predstavit!!!! :n:
Ha, slysim nake zvuky - to bude zrejme Lucinka na nocni kojeni. No nic, musim koncit.
Posilame velikou vecerno/nocni gratulaci male zabicce k dalsimu sluvku a Tobe prejem brzke uzdraveni, snad budes do Vanoc zase OK!!!
(a mamko - vydrz .. to nejkrasnejsi osloveni pro MAMINKU prijde urcite na konec! :h: )
SHARANE+LUCINKA

In reply to by sharane

ahojte, tak jsem zase tady v takovou nehoraznou hodinu :spid: ale ono fakt neni kdy!! kde jsou ty casy, kdy to moje miminko se napapalo a pak 3 hodiny spinkalo :00: ted spi max. 2 hodky po obede a smidrak. a to se snazim uklidit, uvarit apod. no pockej, az zacne lucinka objevovat svet na nozkach, to je fakt psychnicky a fyzicky narocny :!k: pac jakmile to zviratku pustis z ohradky, okamzite se ti nekam odplazi nebo odleze, nejlepe k nejake skrince a u te se okamzite postavi.... a ty letis za ni, pac ta stabilita neni jeste stoprocentni a clovek se boji, ze si da do cumaku. coz ona si nekdy da :r: bohuzel nemam desatery ruce, ale nekdy by se hodily :)
ale zas na druhou stranu je to zas samozrejme krasny pozorovat ty pokroky :h: :h: a vubec pozorovat ty nase stvorenicka pri jakekoliv cinnosti je nadhera :c: dneska mi kaja dala pusu hec. :P byla takova mokra, uplne jsem z toho byla dojata.
sari, diky za tip na medicinu, urcite zkusim!! bohuzel to neprechazi, ja na to dost trpim. je to zanet prudusek jak vysitej :-( ale atb neci....
tak ja koncim, jdu hodit sprsku a hajiiii :'zz): :a:
ps.ze teta zabka zdravi lucinku :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka