Co vše umíme a máme :-)

16.12.2008

Ahojte holky, tak Míša už má 10.měsíců pryč a konečně se mu klubou další 2 zoubečky, ty přední nahoře :dance: , tak budeme mít už 4 :one: Chodí kolem nábytku, někdy když má náladu, tak i za jednu ručku ;) . Ví co znamená slůvko hačí, ouško, v sedě umí dělat tanyny :dance: , říká máma, táta, teta.....občas bába a dede(to má asi být děda :s: ), na všechno říká nenene, hlavně teda u jídla, ale pak si ho nakonec veme :hu: Jinak spinkání je mnohem mnohem lepší a hlavně už v noci nepapáme 2x, ale už jen jednou :h:
Jinak je to takový náš ocásek.....všude za náma :s: Jinak si myslím, že slovo NESMÍŠ zná co znamená, ale nějak pokouší co vydržíme :00:

Posilame vam populnocni velikou gratulaci !!! :k: :k: :k:
Misa je takovy sikulinek, ze ani nestihame koulet ocima! :00: :one: :c:
( jsme od vas jenom 2 mesice, ale mam pocit, ze tohleto vsechno se nemuzem stihnout naucit ani nahodou! :n: :? )
SHARANE+LUCINKA

In reply to by sharane

Ahojky Sharanko, děkujeme, ale toho bych se nebála :n: Jsou tady mnohem šikovnější dětičky, kteří jsou stejně staré, ale každé dítko je jiné. Mé kamarádky syn už od 8.měsíců chodí, ale neřekne nic! No a Míša sám ještě nechodí, ale žvatlá o 106 :h: Klíďo píďo můžete být potom napřed :one:

Ahojík Petruško, 10 měsíců :00: ...týýý jóoo tooooootooooooooooooo letí....................To musí být nádherný vodit Míšu za ručičku - je šikovný :one: A hlavně, že už ti lépe spinká, však já vím, jaké jsi s ním měla trápení. Mimochodem Daneček je v usínání příšerný, usínat jedině u prsa a nejraději by spál nalepený na mně a to asi celou noc. Usne , já ho nesu do postýlky, sotva ho položím, otevře oči a začíná si pobrukovat. Jenže v ložnici spí taťka a já moc dobře vím, že u toho pobrukování nezůstane :n: Takže všecko nanovo, opět usne u prsa a opět ho nesu do postýlky a takhle někdy i 3x za sebou. Dneska teda spinká, ale to asi proto, že dostal 3. hexavakcínu. Já si myslím, že to budou zuby, ještě žádné nemá :n:

In reply to by natalliev.

Ahojky Natálko, tohle je nejkrásnější období :h: No já Míšu na postel nikdy moc neučila, ale je pravda, že teď poslední týden si ho k ránu k sobě bereme, ale to spíš proto, že chceme....Míša to nevyžaduje, ale je to krásný, když Tě ráno probudí facka od syna :s:

Ahojííík :a:
Tééééda to je chlapák :c: :qu: . To musí být doma veselo :\x: . Já se těším až tak bude řádit naše Elenka :dance: ............to si ale ještě počkáme :s: . S tím spinkáním moooc gratuluju :one: . Zato my prožíváme noční galeje. Malá má sice už dva zoubky dole, ale noci jsou hrozné dál :00: . Sice v noci nejí, ale za to se budí co hodinu :00: (někdy i častěji). A dudlík nám nezabírá, zvykla si, že si musí potahat čaje a spí dál :'zz): . No jo, ale to se opakuje tolikrát za noc, že už jsem částečně zralá na blázinec :s: . Ale jinak je to přes den zlatíčko :c: . Napiš mi nějaká uklidňující slova, že to bude dobré :s: :s: :s:

In reply to by Darča

Ahojky kočko, no to víš, že to bude dobré. Hele my takhle bojovali 10.měsíců....už jsem taky byla zoufalá :w: Budil se co hoďku, někdy i dříve, dudel si vzal, ale uklidnila ho jen čajda :jawdrop: Taky jsem měla pocit, že to nikdy nezkončí a já říkám:NIKDY NENÍ TAK ZLE, ABY NEMOHLO BÝT JEŠTĚ HŮŘ :s: Neboj, bude líp a časem si na to i tak trošku zvykneš :dance:

In reply to by PETRUSE333

Já už jsem si na to vlastně zvykla :00: :s: , ale nesmířila jsem se s tím :n: :) . Tak říkáš do 10. měsíců :jawdrop: , tak to máme před sebou ještě tři měsíce :00: :00: :00: .....to mě asi klepne. Říkám si ....jen klid, je to zubama...jen klid..............no jo, ale těch zubů je 28 :s: :s: :s:

Téééda s tím tvým raubířem už je asi pěkně veselo :-) Za chvíli už bude běhat pěkně sám. To jsem moc ráda, že se mu zlepšilo to spinkání, tím udělal mamince určitě obrovskou radost :wink: Tak se mějte moc krásně a opatrujte se. Pac a pusu Lucka a Natálka

In reply to by Galateia

Ahojky Lucinko, no to teda je a moc velké :qu: A maminka s tatínkem jsou moc rádi, že je zase ten hodnoučký chlapeček....jo samozřejmě někdy má ty své chvilky, ale to je nic proti tomu co bylo, ale i tak ho milujeme a jsme šťastný, že ho máme :h: Nás teda štěstí moc neobdarovává, ale potkalo nás v životě jedinné štěstí a to moc velké a to je náš syn Michálek :h: :k: :h: :k: :h: :k:

ivka2222

však už si mamko zasloužíš aby jsi psala jen pozitiva :///: :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka