Jak odnaučit usínat bez skákání na míči???

15.12.2008

Ahojky ještě jednou...
Zajímalo by mě, jestli má některá typ, jak odnaučit prcka, abych nemusela uspávat skákáním na míči.
Malé je 5 měsíců a jinak neusne...zkoušela jsem už snad vše...vžycky začne plakat a to se nedá vydržet. jenomže roste a vůbec nechápu, jak to budu dělat dál...

Kliknutím vložíte smajlíky:

se ted učime usinat v postylce a hlavne bez prsa ktere zacinalo byt dudlikem nic jen pevne nervy chodim porad k postylce vetsinou to sam nezvladne velky plac a tak ho placam po zadecku v postylce,ale az vidim že je hodne unaveny pak za pet minut spi mame treti den za sebou,ale jsou to nervy fakt se to chce obrnet nam je pul roku

Tak naší malé rostou zuby a asi se z toho zbláznéme...skáčeme ještě dvakrát víc...už třetí den je na pěstičku...pořád je protivná a brečí...
A asi nezbývá nic jiného než ji zkusit v postýlce nechat...teď ji právě manžel nese do postýlky...to bude řev, jsem zvědavá, jak dlouho to vydržíme.
Za jak dlouho si myslíte, že si zvykne?Tedy jak dlouho budeme muset poslouchat ten pláč...

In reply to by rozmarynecka

To abych si pořídila tabletu na nervy... Včery jsem to nevydržela a zase houpala jak blázen. Rostou jí zuby, takže děs. je mi jí líto. V půlnoci se vzbudila s hrozným brekem a nebyla k utišení. A zase jsem skákala.
Teď bude mít manžel dovču, tak to zkusíme... Bojím, bojím, jestli to ustojím...

In reply to by jane.sed

budete vsichni tady nejvic manžel ten je uplne nestastnej když ho slysi narikat jenže cim driv tim lepe cim jsou starsi tak je to horsi .možna bych počkala až ji prestanou trapit zoubky to jsou všechny deti větsinou uplakane koupit gelik a mazat

In reply to by rozmarynecka

to jsem si právě říkala, přece ji nebudu ještě trápit. Ale doufám, že ten hroznej křik je fakt od zubů.Dneska je to zase na prd. Chce spát a přitom brečí a nezabere.

No tak teď jsem úplně mimo,nemůžu si vůbec vzpomenout jak a kdy jsme přestali houpat na baloně.U prvního jsem balon ocenila,hlavně když mu rostly zuby.Těď neuspáváme,nakojím a šupky do postýlky,zatím to funguje.Budou nám tři měsíce.

ahoj, u nas doma je to to same, vecer nemam nervy na to, abych ji tam nechala brecet, takze vzdycky radeji skacu, ale snazim s pres den ulozit do postylky, kdyz vidim, ze ziva a mne si ocka a dam ji plinku pres hlavu.to miluje, sice si tam pod ni chvilku zvatla, ale nakonec usne. dnes poprve jsem nemusela skakat, ale uhoupala jsem ji nohou v lehatku-sedatku. pristi tyden ji jsou ctyri mesice. :a:

tak to jsem tedy zvědavá, co s tím, holky, uděláme...jsem ale ráda, že doma nemám zlobivku jen já... :) My jsme právě chodili kilometry a tak jsme zkusili míč, abych aspoň mohla sedět, ale i tak je to opruz:)

Ahoj!já ti bohužel neporadím, jen tě ujistím, že v tom nejsi sama, máme to doma úplně stejně!! míč, jinak prostě nic!! jsem z oho taky nešťastná, ale věřím, že přijde den, kdy bude usínat sama! nám budou 27. tři měsíce!Katka a Vivi

je to peklo malýmu jsou 2 měsíce a má pře 6 kilo neví ale budu mít ruce jak opice.já mu cpu dudlík ale když mu vypadne tak řve říkám že mu ho přilepím.ted jsem ho uspala v kočáru a za 10 min když se nejelo řval tak sním šel ven děda abych ci mohla něco udělat.nechápu proč přes den ted nespí jindy spal v postýlce i 3 hodky.

aspoň u toho sedíte! Já chodím kilometry po bytě a běda když si sednu!To ti fakt neporadím. Jednou se mi ale zadařilo a malá usla v hracím křesílku, jak jsem nohou našlapovala na postranní tyčku, tak jí to houpalo a uspalo. Já se na to ptala laktační poradkyně a ta říkala - buďte ráda, že chce být u vás. Ha, ha. Tady asi žádná rada neexistuje. A já jsem ráda.

In reply to by Karoline

ahoj, j ti asi taky neporadím, jen se spe pidávám :s: taky podnikám tůru po bytě ne mi prďolka usne. Jednou ale to byla opravdo oooobrovská náhoda se mi podařilo uspat jen držením ručiček, někdy usína se mnou u televize :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka