co jo co ne

16.12.2008

ahoj holk\, tak me napdlo jestli se v tehu dela akne, nejak se mi dela jak nikdy driv, pro test nestiham v parci je nas malo tak musimebyt prescasy, jo a ms stale nemam, prsa(bradavky)boleji a pali zaha,sem tam me boli bricho a jeste jsem se chtela zeptat co muzu a nemuzu v tehu jist, co muzu a nemuzu delat? pracuju jako prodavacka v hypermarketu... delam tam vsechno co je treba vcetne tahani veci...

Kliknutím vložíte smajlíky:

AHOJKY! JA JSEM NEMELA ZE ZACATKU ZADNE PRIZNAKY. SPATNE MNE BYLO AZ PO DRUHEM MESICI A AKNE AZ KOLEM TRETIHO (ZKUS NORMADERM OD VICHY, JE SUPER). JA JSEM JEDLA VSECNO PROTOZE MNE DOPADLI DOBRE VSECHNY VYSETRENI. AKORAT BY SE TO NEMELO PREHANET S PLESNIVYM SYREM, JATRAMA, MAJONEZOU ATD. TVOJE PRACE NENI DOBRA KDYZ JSI TEHOTNA PROTOZE SE NEMAJI ZVEDAT TEZKE VECI A NEMELA BY JSI STAT NA NOHACH HODNE HODIN.

No tahat těžké věci bys rozhodně neměla....zkus se poradit se svojí doktorkou.Ta by ti měla říct, co můžeš a nemůžeš případně ti třeba i napsat doporučení pro zaměstnavatele.
Mě bylo řečeno, že pokud nemám nějaké problémy, nebolí mě břicho, není mi špatně, tak je vše oki a není třeba v práci nic měnit.Záleží opravdu na doktorovi a taky na zaměstnavateli a dohodě mezi tebou a jím.Každopádně pak se to už nějak přelomilo a doktorka mi sama od sebe napsala rizikové.Ale mám trombofilii, takže to nechtěla riskovat.Chodím totiž každý měsíc na testy kvůli srážlivosti a před měsícem už mi nasadili i injekce na ředění krve.Tak abych byla víc v klidu.Takže u mě to bylo pak tímto.Na nemocenskou jsem šla na konci 26tt.Zítra začínám 32tt.No a jinak u mě to bylo tak ,že v práci to vůbec nikdo neřešil, že jsem těhotná, takže mě nijak nešetřili a to se doktorce taky asi nijak zvlášť nelíbilo...
A co máš jíst?..Tak jako měla bys asi podle tabulek zdravě...Ale ono má těhule takové všelijaké chutě, že to dost dobře nejde.Takže spíš tak nějak normálně jak jsi byla zvyklá před těhu.A zařadit víc zeleninky a ovoce :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka