Milý Admine!

16.12.2008

Holky to tu píší pořád dokola, ale nic se neděje.......leze to tu, jako šnek! S takovou doma nic neudělám, když tu vysedávám a čekám po každém kliknutí 10 minut, než se mi to načte! Nešlo by s tou rychlostí něco udělat? Taky už jsem tu jednou psala, že by se mohl zamezit přístup nepřihlášeným....hned by to šlo rychleji! DĚKUJI za vyřízení, snad ne zbytečně!!!!!!!

Věroušek

Nebo mu kazda muzeme prispet nejakou korunku aby mel rychleji nove stroje, mohl se udelalat jiny server a predelat cely system. A nikdo si nebudete muset na nic stezovat ;)

ivka2222

In reply to by Věroušek

mně vždycky maminka říkala,když na něco nemáš tak se do toho nepouštěj :///: myslím že měla pravdu,to je jakoby jsi si koupila malý byt a chtěla do něj dát velkou rodinu :one: no je to nerozvážné,ale já bych do toho nešla :n: :n: :n: :n:

Věroušek

In reply to by ivka2222

Jenze kdyz to tu admin zakladal, tak necekal, ze tu na to bude po case takovej napor. Masiny byli dobre ale pod tihou toliko navstevniku proste selhal. Takze jsou potreba nove servery, vse da seric ulozit a preinstalovat. Aspon takhle to vysvetlil me. A hlavne si musime uvedomit, ze to plati ze sve kapsy a dela to pro nas a zadny vdek za to nema. Ta masina stoji kolem 60tis. aby to tu zvladla a to ti jen tak nekdo z kapsy nevytahne jen proto, ze si tu nejake Kelisove stezuji :s: Hold budem muset proste cekat a nejak to vydrzet :00:

In reply to by Věroušek

jsem s tebou a rozumím tomu, je těžké, že některé si jen stěžují a neumí to pochopit. Prostě ze začátku to běhalo jak na drátku, ale kdo mohl čekat, že bude babyboom a bude takdy takových lidí, že :) To je vždycky, dobrý úmysl je po zásluze potrestán.

je to tu bohužel čim dál horší no :-( na fotky atd. by mohl vytvořit jiný stránky, nebo je smazat (blbý, ale třeba účinný!)a nebo je sem nedávat..hlavně, když jsou na přední straně, kde ti pak zmizí ostatní a než se tam dostaneš na to co tě zaujalo, tak je večer :-(

Ale to víš, že s tim jde něco udělat, a to koupit větší server, už to tu i psal :) . Chápu, že na to třeba nemá, ono to taky není určitě zadarmo a my si to tu neplatíme, ale bylo to určitě řešení. Myslim si, že se snaží, ale už ho nejspíš nebaví furt číst naše stížnosti a kdoví, jestli to třeba nepřispívá k tomu, že se pořád nic neděje :? . Nechci se ho zastávat a s někym si tu měnit názory, ale prostě to tak je.

to ti nepomuze... uz se tohle psalo nekolikrat :00: ale taky bych byla pro to ze ten kdo neni prihlasen tak ma smolika - neco jako x-chat ci podobne :)

In reply to by Věroušek

No, myslím si, že jsem to napsala hezky a slušně, prostě mě to štve a nejsem sama. Tak jsem zrovna jeho vysvětlení nečetla, až na poslední 2 dny jsem tu byla jen svátečně. Napsala jsem to od srdce, jak se věci mají. ;)

Věroušek

In reply to by červík.červík

On na to verejne asi neodpovida, protoze se to tu resilo hodne a i tu byl clanek s vysvetlenim a kazdy se mohl vyjadrit. Po case to smazal a ted uz to resi asi jen po vzkazech a ne verejne. Nebo nevim do hlavy mu nevidim a nejsem jeho mluvci :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka