Hodiny do dětského pokoje

16.12.2008

Ahoj holky, jsem tu jen na skok a vím, že to tu vůbec, ale vůbec nepatří, ale ráda bych, kdyby jste mi napsaly, svůj názor. Dám sem fotky hodin, které by se mi líbily do dětského pokoje, ale nejsem schopná si vybrat (ale mám své dva fafority) a tak vás chci poprosit, jestli by jste mi nemohly pisnout, které se líbí vám :s: Teď zase valím pryč, ale později si příjdu přečíst vaše tipy. Předem vám všem co odepíšete moc děkuji :k: :k: :k: :k:

Ahoj coopísku, já bych vybírala podle čitelnosti a velikosti číslic, jelikož předpokládám, že se Viktorka za pár let bude i hodiny učit, tak aby to bylo přehledný a jasný. Líbí se mi asi hned ty první :one: :c:

In reply to by janek

Ahoooooooooojky jankůůůůůůůůůůů :a: děkuji za názor :s: jojo taky jsem nad tím přemýšlela, ale zase to pro mě není tak důležité aby tam byly čísla, přeci jenom máme hodiny ještě v kuchyni, obýváku a taky budu učit na těch papírových, a časem se automaticky naučí, kde ty čísla jsou ;)

In reply to by coopis

Taky máme hodiny všude :!k: , ale ted jsem z vlastní zkušenosti viděla jak náročný je ze začátku pro děti poznávat čas. Mám 6ti letou neteřinku a i když už hodiny jakž takž umí, kouká minutu na ty čísílka a úplně vidím jak se jí kouří z hlavy než z ní něco vypadne :!k: . Pro ně je hodně důležitý vidět ty čísla. Nejlepší jsou pro ni digošky, řekne, že je 16:45 a je to :!k: :!k: :!k:

Nejlepsi jsou hned ty prvni.Ne ze by se mi nejak zvlast libily ale maji jasnej a dobre citelnej ciselnik.To se o nekterych jinych rict neda.Urcite bych nekupovala bez cisel,se zviratkama misto cisel a ani s malima cislama.Ale mimochodem se mi tady nelibi ani jedny.

In reply to by Zuzana.Picmouse

děkuju za komentář, mě se tady líbí všecky (jinak bych je tu nedávala, že) a u mě zase není prioritou aby tam měly čísla, máme doma víc hodin, né jenom v dětském pokoji, a taky budu učit hodiny na těch papírových, takže mi to je fuk

In reply to by kettynka

jojo kettynko,taky jsem na to myslela, ale nakonec sem se rozhodla, že to nemusí být pravidlem, nebudou to jediné hodiny, které doma máme ;) a taky budu učit hodiny na těch papírových :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky