Špinění v těhotenství

16.12.2008

Ahoj maminy, mám problém :-)
Jsem ve třetím týdnu těhotenství a od víkendu mám takové malé píchání v podbříšku, navíc včera jsem měla slabý výtok zbarvený do hněda, dnes do červena. Je to v těhotenství běžné nebo se jedná o nějaký problém? Samozřejmě se jdu zítra poradit s gynekoložkou, ale chtěla jsem se vás zeptat jestli nemáte nebo neměly jste některá podobné problémy. Dík.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, byla jsem na vyšetření a tam mě lékařka prohlídla a řekla, že je vše v pořádku, že špinění se prý v ranném těhotenství prostě stává (může být nebo nemusí), dala mi utrogestan a špinění přestalo. Jsem ráda. Snad už bez komplikací :-)

ahojky, ja sjem mela to same a trvalo to asi tyen s tim že jsem i trochu jednou zakrvacla ale jen malinko byla jsem u dr a vše bylo v pořadku a mela jsem to kolem 5tt, ted jsem v 10tt v patek jdu na kontrolu snad bude vse jak ma byt

Ahoj,tak já měla dvě zkušenosti se špiněním.Poprvé to byl příznak zamlklého těhu a musela jsem na vyčištění dělohy,ale po druhé jsem špinila asi od 7 do 8 tt a dostala jsem utrogestan a ascorutin a bylo to OK a narodil se mi zdravý synek :)
Bohužel to ukáže teprve čas v takto rané fázi těhu je to loterie.
Nemysli na nejhorší a zítra zajdi k Dr.Věřím,že to dobře dopadne :)
Hodně štěstíčka.

In reply to by Kačka_1

Díky za povzbuzení, není mi sice do skoku, ale zítra dám vědět, jak vyšetření dopadlo. Podle toho, co tady maminy píšou, může být příčina výtoků různá :-) snad budu já i zárodek ok a tatkovi přinesem dobrou zprávu :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky