tak jsem byla u doktora

16.12.2008

Ahoj holky jak jsem tady psala že mám už velké zpoždění dneska 20dní tak jsem byla u doktora a nic!!!nic nebylo vidět zítra jdu na krev ale myslím že zbytečně a pak mi nejspíš píchne vyvolávačku :r:

Ahoj Leni, já mám taky cystu na pravém vaječníku a taky jsem měla velké zpoždění ms. Držím ti pěsti ať ti to dobře dopadne.

Ahojky,já bych ti moc přála,aby to bylo mimi ;) ..ale neviděl ani třeba zvětšenou dělohu nebo něco?Možná to bude ta cysta..ale naděje umírá poslední a tak nám pak dej vdědět jak dopadl krevní test ju? :a:

Tak to je mě líto Leni,hlavně nezoufej,zoufalek už je tady až mooc.Ani žádnou cystu třeba neviděl? :? Což by vysvětlovalo i to velký zpoždění,pokud máš pravidelou Ms,tak se musí v tobě něco dít,uvidíš podle té krve budeš chytřejší.DRžim palečky at to dobře dopadne :one: Dej nám určo vědět jo? Pa :a: :)

In reply to by kesja

:qu: to je pravda je tu už spousta zoufalek tak znova do snažení :\x: a snad v tom novém roce se nám to všem už povede!!!!Ms mám celkem pravidelné jo říkal že by to mohla být cysta ,ža na levém vaječníku bylo něco malého vidět.

In reply to by Lenule 1

Sakra,tak to bude asi z ní to velký zpoždění,ráda bych ti htěla dát nějakou naději,ale já si myslím,že to je z té cysty,ale jak už jsem psala myslet znamená hov.o vědět né? :s: Krev zjistí všecko tak nám pak dej vědět ju. :) :°:

Ahojky, třeba podle krve zjistí, že tam mimísek je a doktor ho ještě na UZ neviděl. Držím pěsti, aby to vyšlo.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:dance: Děkuji za podporu taky jsem si říkala že by se schovávalo,no uvidíme . Už se s tím pomalu smiřiji ale dneska jsem si představovala jak to řeknu manžovi že bude konečně mimi bolí mě prsa ,a výsledky budu vědět až ve čtvrtek dopoledne tak holky pak dám vědět .Jestli mi píchne injekci myšlíš že jak pak ta mrcha příjde ,tak budu mít zase ovu?nebo až se to zase ustálí ?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka