Ahoj tehulky, uz resite porodnici?

16.12.2008

Holky, jak jste na tom s registraci v porodnici? Me na gynde 3.12. rekli, at uz se nekam urychlene zaregistruji, nedali mi ani tehotenskou prukazku, jen papiry s terminem porodu s formulkou "urceno pro registraci". zatim to moc neresim, zda se mi to hrozne brzy, ale zaroven se bojim, ze az pujdu na kontrolu 7.1. tak na me budou zly, ze jsem se nezaregistrovala. Jak to mate vy? Uz mate predstavu, kde chcete rodit???? Diky moc a preji prijemne tehulkovani. Papa

Kliknutím vložíte smajlíky:

já byla první týden v prosinci v 8tt, na gynekologii mi rychle nabrali krev a vystavili těhu průkazku, abych se mohla běžet registrovat, páč vědí jak to v Praze s porodnicemi je...letěla jsem do Podolí, mám termín na polovinu července a zaregistrovali mě, ale kdybych měla termín 30.6., tak už mám smůlu :-( berou 380 těhu na měsíc a tím to hasne....to byl asi zatím můj největší nervák, aby mě zaregistrovali, tak to se mi pak docela ulevilo....ale i když mám registraci v Podolí, nemám ještě 100% zaručeno, že když to na mě přijde, mě vezmou, když budou mít v danou chvíli plno, tak mě taky můžou vozit po všech pražských porodnicích, až najdou tu kde mají volno...což je děs :-(
ale myslím, že tahle hrůza je jen v praze, jinde by to mělo být lepší...
zdravím všechny :-)
A.

Čauky.No tak to se běř fofrem zaregistrovat.Já mám termín 25.5. a šla sem se zaregistrovat 8.11. a už bylo všude plno tak sem si moc vybírat nemohla a jdu do Krče- a tam je už ted taky plno.Záleží taky na tom odkud jsi.

Ahoj, jestli jsi z Prahy, je třeba registraci řešit hned. Já budu rodit v Motole a už jsem se zaregistrovala. Za měsic už by mě poslali k šípku. To víš baby boom.

ahoj tak to udělej co nejrychleji, porodnice praskaj ve švech proto tě asi tak hnali...hlavně v praze je to o štěstí, všude je narváno, ja se registrovala už v 12 tt, a bylo to o fous....ale to bylo dávno, ted už mám měsíc před porodem :)

Ahoj holky, tak ted jste mne vyděsily :jawdrop: Já jsem v 19tt a ještě nejsem nikde zaregistrovaná, nikdo mne na gyndě nic neřekl :n: Jsem z Brna a porodnice máme 3. Co ted?? ://: Musím mít nějaký doklad z gyndy nebo stačí těhu karta? Jak se u registrace postupuje??????

Ahojda, ja byla v patek vybirat porodnici a to jsem v 7tt a do pondeli 22.12. ji musim mit vybranou...treba u Apolinare maji plno do 10. cervence, takze u me to vychazi jen tak tak...

In reply to by reina

jo a v podolí to není o moc lepší. jsem tam byla před osi týdny, abych se zaregistrovala a nebýt toho, že mám sunut termín až na květen, tak mám smůllu. A zrovna v mým terínu ma Motol zavřeno, Krč plno, a o zbytek jsem se moc nezajímala, měla jsem ve třetí porodnici štěstí.

In reply to by reina

Když já ani saa nevím, jak to je. Mám asi čtyři termíny, tak Si můžu vybrat. Ale v tom květnu jen dva, nejspíš hned 1.5., druhý mán 4.5. a dva jsou na duben, ale psaly holky, že nejpřesnější je z dvanáctýho týdne, tak toho 1.5.

Ahojky,já se pujdu zaregistrovat do Prahy na Bulovku,mám to nejblíž od nás z Nelahozevse u Kralup.Jsme se sem přistěhovali z Prahy,tak chci zase rodit v Praze.Tomíka jsem rodila u Apolináře a byla jsem tam spokojená.Zaregistrovaná jsem tam byla takhle hned od začátku.Teď jsem 12 týden a to je tak akorád.Pa.Markéta

Tak já budu rodit v Praze a v dvanáctým týdnu už jsem měla problem sehnat porodnici, tak jestli jsi taky v Praze, tak rychle někam utíkej, dokud je čas, když to budeš odkládat, tak bude akorát mín míst.

Ahojky, brzká registrace je nutná jen snad v Praze holky se tu registrují už v 6tt. Já jsem chtěla do MOtola a tak jsem musela čekat na 12tt. Teď v pondělí jsem se nechala zaregistrovat a je fakt že maminek tam bylo hodně. Moje ségra rodila v Hořovicích a registrovala se až poslední měsíc před porodem. V Praze je to o půl roku dříve je to děs

Jejda holky,nestrašte,já mám termín na konci února a porodnici jsem teda neřešila vůbec,navíc doktor mi ani nic neříkal tak teď teda opravdu nevim :n: :?

In reply to by cifrspionka

špionko, a jak dlouho dopředu je třeba se registrovat v Ostravě? já totiž, pokud se všechno pokazí, se možná budu muset vracet do ostravy za rodičema, děsím se toho, ale možná to tak dopadne, a nerada bych skončila bez gynekologa a bez porodnice...
díky moc za info!

v době kdy jsem dostala těhu průkazku už bylo na registraci v porodnici pozdě, ještě že jsem šla hned po potvrzení těhu s tím papírkem.
takhle to aspoň vypadá v Praze

Ahojky.Koukám,že mám termín zhruba jako ty.Já teda až v srpnu,ale na porodnici si myslím,že je brzy.Mám za sebou zamlklé těh,takže já si dávám načas.Ještě aspoň měsíc.A doktorka mi teda ještě nic neříkala..Ať máš zdravé mimi a bezproblémové těhot :a:

In reply to by zuzula

Ahoj holky. Jsem tu úplně nová, dnes jsem se tady zaregistrovala, tak tady pokukuju v diskuzích. S těma porodnicema jste mě zaskočily. Je tu někdo z okolí Plzně? Nevíte, jak to je tady? Mám termín porodu v polovině července, zdá se mi to strašně předčasné.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka