2x menses behem 14 dnu

11.12.2008

Ahoj holky,pisi sem,neb nevim na jake jine forum zde.Potrebovala bych od Vas poradit zda mate nejaka zkusenost,nebo zda nevite co nebo cim to mohlo byt----minuly tyden jsem klasicky dostala menstruaci-byla slaba,a vubec nejaka zvlastni-skoncila mi v patek,dnes skoro o tyden pozdeji jsem zacala krvacet znovu a mam dost silne bolesti v podbrisku,mnohem vetsi nez pri klasicke menstruaci.Rada bych vedela,zda je to bezny jev,nebo se mam znepokojovat-musim rict,ze se mi to jeste nestalo.
Pozn: s pritelem se snazime o miminko
Budu moc rada za jakkoukoliv odpoved,Dekuji moc a hezky zbytek vecera :girl:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Kočko. Tak já přesně tohle měla hned na začátku když jsme se začali snažit o mrňouska,já to do měsícě měla i 3 a vždy jen tak 2 dny a bylo to celkem silný a bolestivý normální MS jsem měla a pak po pár dnech tohle. Ale neboj Doktor mi dal prášky na zastavení a upravení. Tak se neboj,určitě to nic nebude,ale každopádně bych k doktorovi šla,nic nepodceňuj. Tak držím palečky aby jsi byla v pořádku. :one:

In reply to by janca23

...tak jsem se dnes dopravila za panem doktorem,ten me prohledl a rekl,ze to zanet neni,cysta taky ne a ze z nejvetsi pravdebodobnosti se jedna o rozhazeny cyklus.....a pak se me zeptal jestli se snazime o miminko?Tak jsem rekla,ze ano.....on na to nic a jen rekl,ze pokud to do patku neprejde tak mam prijit a udelame vysetreni.No pak jsem jela dom a udelala jsem si tehotensky test a druha carka je slabounka,ale je tam.........tak ted fakt nevim co si mam myslet :-( nemate nejaka podobnou zkusenost a jak to dopadlo?

ahojky nevím zda ti pomůžu, ale ja po vysazeni HA(nevím zda si brala), měla pořád nějake problemy, taky sem měla menses 2x, nebo vubec..na gyndě mi dal prašky na upravu menses, při kterych můžeš otěhotnět..ja navíc neměla OVU, takže sem po 12 měsících vyfasovala další prašky a už těhu sem ;) ja byt tebou zajdu na gyndu at na tebe kukne

In reply to by maarketa

Dekuji za odpoved,no ja jsem si nechala pred 8mesici vyndat nitrodelozni telisko,ktere jsem mela 4 roky,i po vyndani jsem mela menses normalne,akorat nekdy s vetsimi bolestmi.Hmm asi tam budu muset zajit,at vim co a jak :-(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky