Bolest v podbřišku

15.12.2008

Ahojky holky přeju vám pškný večer. Mám takový dotaz, dneska mě nějak divně pobolívá v podbřišku, takový píchání a divný tlaky. A taky mi dost často tvrdne břicho, když jsem v klidu tak mi ztvrdne asi tak 10krát za sebou. Beru magnézko, ale moc to nepomáhá.Zetjra jdu na kontrolu tak uvidíme co nám pan doktor řekne.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj tak já jsem dopadla hůř. Hrozí nám předčasný porod, malej má 2200g a měří asi 43cm. Jinak podle utz odpovídá 35tt a dnes jsem 32tt, takže to bude asi malej obřík. Pan doktor mi dělal monitor a naměřil pravidelný stahy, ale slabý. Dostala jsem magnézko a kdyby se to zhoršilo tak šupem do porodnice.

In reply to by sisiska

No tak malej je už docela velkej a kilča má taky pěkné, a jestli ult odpovídá 35tt tak když to ještě tak týden vydržíte tak už to bude v pořádku. Tak hlavně hezky odpočívej ať u tebe malej obřík ještě chvilinku vydrží. :s: Já bych zase měla teď být 31tt ale podle ult jsem 30+2 takže malej je o něco menší ma 1590g ale míru nám neřekli, máš ji v papírech napsanou pod nějakou zkratkou?? :\x: že bych se mrkla, jestli tam také někde nemám míru? :\x: Děkuju :\x:

ahojky, tak jsem se vrátila z kontroly a velkého ult, prý se nemáme čeho bát píchání a bolest v podbřišku pokud je to na stranách je to, že roste děloha. Je to pré úplně normální. :-) Tak jsem tě snad uklidnila. pa a hezké těhu.

ahojky, mě také píchá v podbříšku a to jen na levé straně, taky už dva dny přemýšlím co to může být, tak že bych konečně našla někoho kdo má to samé a trochu se uklidnila?? :-) Já jsem v 31tt, také beru magnézko a zítra jdu na kontrolu a úplně se mu tam bojím říct, že mě to bolí, nechci ležet v nemocnici :§) :§)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky