Kalendář Pirelli-no nevím, nevím

16.12.2008

Viděly jste novej kalendář Pirelli? Prej sexbomby z Pirelli. Já vám nevím, ale jsou to skoro všechno celkem škaredý vychrtliny s pidi prsama, no a ta stylizace. Nějak se mi to celý nelíbí :n: Už se jim teda poved i mnohem lépe :w: :w: :w: http://revue.idnes.cz/foto.asp?r=lidicky&c=A081216_121622_lidicky_ved

Mně to přijde takový negativní, jak reklama na hlad nebo chudobu v Africe, já nevím - nelíbí se mi to!

To víš,snobům je to jedno,hlavně,že ho maj a můžou se vytahovat,a kdyby tam byly fotky nahejch zadků,to nevadí,maj v tom uložený prachy,ted někde psali,jak jeden kalendář vydražili za 270 000kč,to bych nedala ani za kalendář od Lady :c:

:!k: a to sem si myslela ze mam nehorazne povysli prsa po tom kojeni a teda vuci nekterym mam teda tak pevny kozy jako zamlada :s: jinak teda to je hnus a tomu fotografovi bych rizmlatila fotak :00: nevim kam dal oci a ty kdo ty modelky licil rak byl asi dost mimo .. teda ja si liceni na fotky tykajici se afriky predstavuji vic prirodnejc... jednim slovem :Nabliti!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak zatím tu nebyl žádnej kladnej ohlas, to už o něčem vypovídá... :s: Asi teda nejsem mimo, že se mi ten kalendář nelíbí ;)

doufam,ze se nekoho nedotknu,ale prijde mi to takovy trochu nevkusny a ujety :n:
Tohle bych si doma na zed nenechala povesit,jako nahota a hezky zensky mi nevadi a klidne to priznam a reknu,Jo ta je hezka,atd...
Ale tohle???
Boze boze,kam dali oci???
Mame doma kalendar Maxix 2008 a krasny holky a plnyma tvarama ,oproti tomuhle???
Nebe a dudy :s:
Tohle by ten muj doma mit nemohl,ne kvuli nahatym zenskym,ale je to hnusny!!! :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka