dnešní kontrola

16.12.2008

tak jsem byla na kontrole a bylo mi řečeno, že malej ještě nesestoupil, že se zatím k ničemu nechystá. jinak je prý vše v pořádku. pak jsem odpoledne byla na monitoru, taky celkem nic novýho, jen jsem se chtěla zeptat, co přesně ty 2 křivky znamenají? a příští úterý, den před vánocema mám jít zase na kontrolu, to se mi ale vůbec nechce. jak jinak žiijete vy? týden do vánoc a já ještě s manželem nemám žádné dárky, jen mám dárek pro něj a pro bratra a to je celý. i gruntování letos flákám, naštěstí mám dobrou výmluvu :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

No kdyz máš stah,tvrdnutí břicha. tak ta křivka vyletí nahoru a drží se tam dokud stah trvá a pak jde zase dolu,já měla minule 3 stahy za natáčky no vidiš a jsem pořád 2v1,a tak jsem se těšila že už to bude. :||): :||): No v pátek mám nástup i s taškou a budou mi porod vyvolávat tak bojim bojim. :j) :j)

Ahoj tak ty 2 křivky na monitoru jsou ta vrchní činost srdíčka miminka a ta spodní zaznamenává kontrakce nebo stahy dělohy .Nad tím se ještě značí pohyby miminka takovema čárkama.Teda aspon u nás to tak je.Tak se drž mě to čeká v pátek.papa a hezký večer. :\x: :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka