kojení vs.láhev

16.12.2008

ahojky všetkym ženskym :) prosím Vás aka je pravdepodobnost že ak date kojenemu miminku lahev že sa už nechyti na prso resp.ho bude odmietat? kolko z vas ma s tym skusenosti prosím? je naozaj ta lahev taka katastrofa?

Kliknutím vložíte smajlíky:

že tady holky mají vesměs jen dobré zkušenosti. Ale já mám opačnou. Když bylo naši princezně cca 2 týdny, tak jsem dostala do bou prsou zánět a 40 horečky , měla jsem prsa do krve rozkousená a nesměla jsem 2 dny vůbec kojit, aby se mi ty bradavky aspoň trochu zhojili. No a tak jsme malá dali láhev, taky avent a po těch 2 dnech už za žádnou ceni prso nechtěla. Užili jsme si svoje, jak jsem měla zánět , tak to z toho prsa vůbec neteklo a ona plakala hlady, tak už asi nechtěla nic riskovat a chtěla jsem láhev:-))) ale mě to dost mrzelo. Sice jsem jí mléko odstříkavala a dávala láhví, ale mlíčko se mi pomalu začalo vytrácet. Byla jsem z toho moc smutná, ale nic se holt nedá dělat. Tak to je má zkušenost.

Ahoj, my dnes máme 9 dnů a v poradně nám zjistili že malá vůbec nepřibrala. Tak nám Dr.naordinovala 2 dávky Nutrilonu denně. Tak jsem dnes dala poprve z láhve. Mám od fy MAM a dobrý. Nutrilon vyzunkla jedna dvě a prso pak taky neodmítla. Takže u nás dobrý :)

já bohužel hodně cestuju a musím flašku používat - a vůbec problém nemáme. normálně kojím dál...a naopak - někdy tak může "kojit" tatínek a to je teprv překvápko :qu: my jsme na flašce totiž začali v porodnici, pak jsme se chytli na prso a teď jak potřebuju, ale radši má prso, ta umělotina asi neni nic moc - on teda odmítá i dudlíka

Ahojky, tak já kojím a včera jsem zkusila lahev.Nechtěl ji ani náhodou. Vyzkoušela jsm několik saviček a ani houby.

In reply to by Chuchi

Možné to je, bohužel. Já právě občas potřebuji hlídání a nechce se mi pořád prcka brát do toho předvánočního frmolu. Tak jsem myslela, že na to vyzraju, ale asi mám smůlu.Mám kamarádku, má osmiměsíční holčičku a taky lahev odmítá.

já už zkoušela láhev dát, asi 3-4x z ní pil a normálně kojím. Mám kamarádku a ta jednou za 14 dní musí do školy a hlídá maminka a ta malý dává celý víkend jen z lahve a taky normálně kojí, takže bych to jako velkou katastrofu neviděla. Mám avent tu 0 a řeknu ti, že z prsa to má vytažený rychleji než z lahve :)

In reply to by Pechy

važne? hahaha tak sa toho nemusim bat keby mi začala až bude staršia plakat večer hladom že jej nestači mlieko :) super a kojim cez klobučiky a myslim že u toho ostaneme lebo nemam skoro žiadne bradavky tak sa nema čoho chytit a tie od aventu 0 mam doma už nachystane :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky