Jak sdělit zprávu o těhotenství

16.12.2008

Ahojte všichni, jsem nová, teď už alespoň coby těhule:-) Ještě to nemám potvrzené od paní doktorky, ale protože jsem měla veškeré příznaky těhotenství, udělala jsem si test a... Byl pozitivní. Nádhera!!!:-) Teď to chci říct nějak hezky manželovi, ale nenapadá mě jak. Chtěla bych, aby to pro něj byl opravdu zážitek, nemáte některá nějakou radu, jak hezky sdělit, že bude tatínek?:-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jančí
Konečně jsem se dostala k počítači, abych Vám sdělila, jak dopadlo oznámení těhotenství:-) Nakonec jsem to udělala tak, že jsem do malé krabička dala dudlík se vzkazem - Ahoj taťko, jsem u mamky v bříšku, tak mi zatím ten dudlík u sebe schovej, v létě si pro něj přijdu. Krabičku jsem schovala do stromečku, takže když jsme si rozbalili všechny dárečky, řekla jsem manželovi, že pro něj mám ještě něco a že si to musí na stromečku najít sám.
A reakce? Koukal na ten "vzkaz", na dudlík, pak na mě? A prý co to jako je? Pak mu to došlo a bylo to nádherný! Objímání, slzičky, krásný:-) Jsem ráda, že jsem to vydržela:-) V úterý jdu na první ultrazvuk, tak mi držte palečky. Trochu mě vyděsil leták u těhu testu, kde jsem si přečetla, že 2 čárky ještě nemusí znamenat těhotenství:-( Prý to může být zánět vaječníků:-( Anebo taky těhotenství, ale mimoděložní. Tak mám trochu strach, ale nemám žádný příznak zánětu vaječníků, tak snad bude vše v pořádku:-)

In reply to by Danielle

Jančí
Ahojky holky, píšu stále do této kategorie, protože nevím, v jakém týdnu těhotenství jsem:-) U doktorky jsem byla 30.12., byl tam hodný pan primář, který mi udělal vnitřní ultrazvuk, těhotenství potvrdil, řekl mi, že je vytvořen těhotenský váček a že mimi už má srdíčko:-) Mimi je sice prý malinké (měří cca 4 mm - obřík:-)!), ale je tam:-) Mám obrovskou radost:-) Do první poradny jdu 26.1., tak se nemůžu dočkat:-)
Akorát mám trochu obavy - 3.11. jsme měla poslední menstruaci, a 27.11. (to už jsem musela být těhotená) jsem byla očkovaná 3. vakcínou proti rakovině děložního čípku. Panu primáři jsem to samozřejmě řekla, ten se na to tvářil celkem neutrálně, prý jsem v té době tak nějak otěhotněla, takže by snad mimi mělo být v pořádku. Ale určitě to neřekl. Než jsem se přestěhovala, chodila jsem k doktorovi, který mi vakcínu právě doporučil a řekl, že nesmím otěhotnět mezi 1. a 2. dávkou. Mezi 2. a 3. už ano, tak jsem to neřešila. Teď mám ale strach, protože současný pan doktor tak jednoznačný nebyl:-( Nemáte s tím někdo zkušenosti?

Ahojky, já jsem to příteli oznámila tak... dostal velkou krabičku ve tvaru srdíčka.. v tom byla menší, v tom ještě menší a v ní dudlík... reakce byla úžasná :s: Nejprve nechápavý pohled, jakože tohle přece nepotřebuje a pak to docvaknutí :s: normálně měl slzičky v očích :hearts: ale je před vánocema... já bych si ovázala na bříško obrovskou mašli a bylo by... a ať hledá dáreček :wink:

In reply to by Danielle

Jančí
Jůůů, tak to je krásný:-) Ten dudlík není vůbec špatnej nápad!:-) S tou mašlí se mi to líbí taky, tak musím popřemýšlet, pro co se rozhodnu. Zatím se docela obdivuju, že jsem to ještě neřekla - nikomu. Když jsem to zjistila, měla jsem pocit, že musím jít a křičet to z okna:-) Do 24. to už vydržím, těším se na tu reakci:-)

a přeju ti krásný těhotenství.Ten nápad s dárkem je skvělej,ale obdivuju tě že to vydržíš.To já ani náhodou,jakmile se mi ukázali II ihned jsem letěla za přítelem i s testem.Takže hodně štěstí :one:

bych mu dáreček pod stromeček s botičkama a jestli budeš mít fotku z UTZ, tak bych mu jí k tomu přidala s tím nápisem tatínek, to ho určitě potěší :)

a přeji pohodové těhotenství já jsem to přítelovi oznámila přes smsku-tatínku v maminčině bříšku jsem už ted jak dlouho jsi těhotná moc se mi u ní líbí ale už se těším až uvidím tebe tatínku ted něco od tebe já jsem napsala miluji tě a jsem mooooooccc štastná a tvoje jméno a naše miminko :h: :h: :h: :h: :h: :cc): :\x: :\x:

Jj, já bych mu zabalila botičky, takový ty maličký capáčky:-)))a dala pod stromek. Teda já určitě ne, páč bych to zcela jistě nevydržela :-)))

In reply to by salominka

Jančí
To je přesně ono, já to asi nevydržím:-( Líbí se mi ten nápad s těhu testem. Bylo by krásný to vydržet do Štědrého dne a to taky proto, že bych to mohla manželovi tak trochu oplatit... On mě loni požádal na Štědrý den o ruku a bylo to nádherný!!! Jenže já to asi fakt nevydržím. Je to jen týden, ale stejně...:-)

In reply to by Jana Baderlová

Tý jo, super loňskej dáreček. Tak to by se vyloženě hodilo to vydržet!!!!!!!!!! Každopádně gratuluju k těhotenství, užívej si ho jak jen nejlíp dovedeš, je to to nejkrásnější, co můžeme my holky zažít. I když to někdy stojí dooost za prd, je to naprosto nezapomenutelný. DRŽIM PĚSTI. Papa

In reply to by salominka

Jančí
Ty jo, holk,y fakt přemýšlím, že si to nechám pod stromeček:-) Jenže já mám strach, že to pozná a nebude to ono. Jinak jste úžasný, že tak rychle reagujete a jak jsem si tak pročítala ty příspěvky, tak mě úplně dojalo, jak se navzájem podporujete, fakt nádhera!!!

In reply to by kiwicko

Jančí
Moc děkuju za podporu:-) Jsem rozhodnutá to opravdu vydržet!:-) Pod stromeček zabalím těhu test a schovám ho na stromeček, aby ho neviděl a abych měla jistotu, že to bude poslední dáreček... Prostě to nejlepší nakonec!!! Jejda, já se tak těším:-) Teď jen aby bylo všechno v pořádku...

In reply to by kiwicko

Týden??? Já bych nevydržela pět vteřin. Jsem nemožná. U nás to bylo tak, že jsem na dovče v Egyptě čůrala před tatínkem do skleničky, on zrovna seděl na wc a pak najednou.....dvě čárky. Skoro mi švihlo. Nevěděla jsem, jestli brečet, smát se...šok na entou. Po pěti negativních testech a bez žádnýho dalšího sexu síla, ne? Teď panika, co jako budeme dělat takovou dálku od domova, hihi...takže můj drahý je super střelec, napoprvý se trefil :-)))

In reply to by salominka

Tak upřímně :) u nás jsem s tím hned taky k němu letěla :) a tvrdila jsem, že to je dost divné, pač ta druhá čárka tam byla tak nevýrazná, že jsem si myslela, že ta červená tam nějak prosvítá .) a taky to vyšlo na poprvé :) - my jsme si udělali v březnu výlet do Mikulova a už to bylo :).

možná si to nechej, jako dáreček pod stromeček :) - zkus mu něco zabalit (třeba ten pozitivní těhu test .) nebo tak něco :) (něco s nápisem tatínek .))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky