Oznámení o narození miminka

16.12.2008

Ahoj holky,
poraďte mi prosím...chtěla jsem se zeptat jestli nevíte nebo neznáte nějakou vtipnou sms zprávu o narození miminka... :cc): . Nějak mě nic nenapadá, díky moc :qu:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já si něco vymyslím a když ne, tak to napíšu normálně, že se mi narodilo miminko. Nemám ráda ty běžné jak píšeš mimino z mamčina mobilu. Je to takové divné.

Ahoj tety a strejdove, jmenuji se.... a narodil jsem se mamince .... a tatinkovi ..... Uz se tesim, az vas vsechny poznam :) (muzes samo pridat vahy, miry, datum, misto...). Je to ale spis pro kamarady. Pro rodinu jsem myslela, ze jim nejdriv zavolam a pak udelam karticku s fotkou a poslu to postou (ale na to asi uz pak nebude cas :///: )

Jé,tak já sem taky jednu přihodím. Psal mi ji v pondělí kamarád, snad se nebude zlobit a kdyby ji náhodou četl či jeho partnerka,tak gratuluji ještě jednou k narození princezny :one:
Cau, jsem nádherná modrooká blondýna po mámě, ještě se párkrát vyspinkám a budu mít míry 90, 60, 90, vždyť jen za chvíli jsem narostla na půl metru a 3,35kg! Máme je v pohodě, jen pořád něco cpe do pusy! Brzy vás ráda poznám, číslo na sebe vám nedám, píšu z tátova mobilu, Mariana,perla z Labuana :-)

Že je to nádhera????

Tak mi máme vymyšlenou a připravenou tuto (ale pro holčičku):
To je ale rána, k ... přiletěla vrána. Posíláme zprávičku, máme krásnou holčičku,...váha, míra, hodina.

co treba toto : Ahoj, jmenuji se ..... vážím ...kg a narodila jsem se v ...hod. Já i maminka jsme v pořádku a tatínek bude taky - až vystřízliví :s: :s: :s:

;) ja taky nemam rada ty klasicke ... a nase kamarady a rodinu predevsim musime uvedomit pak o tom, ze se mimi narodilo. nastesti to nechavam na manzelovi, a svym kamaradkam napisu osobnejsi smsku. jeste ze ty chlapi mame, nejakou zodpovednost jim taky musime prihodit... ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka