Asi je něco špatně....

16.12.2008

Už jsem sem psala, že jsem poslední MS měla 26.11., jeden den silná a pak najednou dva dny nic a pak dva dny špinění. Po týdnu jsem začla hnědě špinit a objevují se takové vlásečky. TT jsem si dělala před MS a byl negativní. Nevím, zda-li to špinění může být ze zvýšené námahy, ale to mi přijde divné. Dneska vypadá, že to ustává, ale pěkně to ve mě hlodá. Nechci hned letět k doktorovi, už jednou jsem tam byla s falešně pozitivním TT, tak bych to nerada opakovala. Hlodá t ve, že co když jsem přeci jen těhu, tak abych si nějak neublížila. CO vy na to????

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,tak já na to udělej si test,abys měla jistotu :) Jinak já,když byla těhu(chvilinku)tak jsem taky měla normálně ms,po agolutinu,a pak jsem skoro pořád špinila a přesto jsem měla TT pozitivní i krevní,jen na utz nic,pak to bohužel odešlo.Ale,já tím chci spíše říct,že ta možnost,že jsi tu je.Tak to zkus a uvidíš.Když bude test pozitivní tak k dr běž a klidně ze sebe udělej blbce,když to nakonec těhu nebude,ale radši nic nezanedbej. :)

Ahoj tak ja dneska taky byla u dr. a vse je ok a pravdou je ze se nejak netvaril. Asi si rikal ze tam litam s blbosti ale vis co si rikam ja radsi tam jit X-krat nez pak litovat. A od toho tam preci je ne? Takze ja byt tebou jdu tam ted budou dovoleny tak bych sla. Preju stesti a hlavne aby ti to vyslo :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka