Vanoce

16.12.2008

Nazdarek holciny....mam takovou otazecku.Kupovala jste nektera neco Svemu broucku kdyz mu byli dva mesice???nevim jestli mam nasemu prckovi neco kupovat k vanocum

Kliknutím vložíte smajlíky:

No, ten náš bude mít o vánocích necelých 5 týdnů a nekupujeme nic. Ale ani sobě navzájem ne. A pro Vojťasa je tu jedna plná místnost krádně zabalených vánočních dárků od příbuzných a kamarádů (a to od všech už samozřejmě dostal přednarozeninové a ponarozeninové dárky). Takže taťka uvaří štědrovečerní večeři, mamka ji zbaští a přetransformuje na mlíčko a mladej to vycucne. S manželem pak rozbalíme dárky pro Vojtíška a potom už jenom jídlo, pohádky a procházky.

my nekupujeme nic, budou mu 2,5 měsíce...má všeho strašně, jak hraček, oblečení a od všech ještě teď dostane...já myslím, že ošizenej nebude, bude mít slavnostní večeři se vší parádou :h:

Hmm..tiez to riesim..nevim co..a ci vobec z toho nieco mimco bude mat..nejaku hrackuu som rozmyslala..oblecenie je podla mna zbytocne..jedine to kupit uz vo vacsej velikosti

No jasně že koupit, tobě by nebylo líto, že pod stromečkem nebude od Ježíška nic mít?? Teď je takovej výber věcí, hraček, oblečení, (může tam být i něco na později).

Ahojky, naší kočce bude na vánoce 5 týdnů a taky jsme nevěděli co koupit. Nechceme jí ošidit, ale zase na druhou stranu co koupit. Tak jsme se rozhodli, že jí koupíme naušničky!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka