Mám, pro mně teda, docela důležitý dotaz!!!Poradíte někdo??

16.12.2008

Majdinka začala nějak málo papat a dost nepravidelně... ://: .Měly jsme už takový pěkný režim a už asi týden je to děs běs... :( .Nevypije svoji dávku ( 210mů ), udělám jí 180ml a ano to nevypije, ještě tam třena 30-40ml nechá.Úplně mi přestala jíst zeleninové a masozeleninové příkrmy, dávala jsem jí od Hippu dva osvědčené druhy, co jí šmakovaly a najednou mi to přestala úplně jíst.Jediné co s ní je pribináček, banán, večer kaši, ale nedojí jí, přitom jí jedla vždy všechnu.Začala se mi teda budit i jednou za noc na jídlo, nebo na čaj.Včera se mi tak posrajdila, že to bylo...no co vám budu povídat... :00: .Já jsem už týden úplně vyřízená, mám nějakou střevní chřipku i s horečkama, včera večer, jsem měla takový šílený křeče, že jsem se tu válela po zemi a svíjela jak housenka.. :00: .Ještě do toho řeším konflikty mezi mým přítelem a mými rodiči, do toho mě sere jeho máma, no hrůza hrůzoucí... :( :r: .Budu mooc ráda a alespon v něčem klidnější, když mi poradíte, nebo napíšete vaše názory k tomu nepapání.Jo a dr mi na to jen řekla, že ji tam mám přidat cukr, nebo jestli jí nerostou zoubky...jeden se jí klubal, ale už je venku.Jo a jak měla kapičky na tu chudokrevnost, tak ty do ní zaboha nedostanu , dostala jsem injekční stříkačku, tak to zkusím tak.Jenže se bojím, že mi přestane jíst úplně... :( .Sice s tím nejedením to začalo ještě než ty kapičky měla, ale je to horší... :( .

Daníku,vydrž,třeba má ted Majdinka takový období,že nepapá,ale pak to určitě dožene,neboj ;) hlavně,aby si se ty vykurýrovala,až ti bude dobře,tak to bude všechno lepší,držim palce,at je to brzy za vámi :a:

ahoj Danko ja ti moc neporadim,tak aspon zdravim :a:
jinak moje dite je opak jedla by porad,ale bohuzel v noci.....takze se budi kazdou hodinu.....

to je neprijemny,ja mam obe dcerky nemocny,melu z posledniho!!Mozna opravdu ty zoubky,ty dovedou potrapit!! :§) :§) :§) drzte se!!! :a:

In reply to by Radushka.

radši to dělat nebudu, protože za prvé: to sem podle některých nepatří, za druhé: nemám ani sílu na to tu všechno rozepisovat a za třetí: by to bylo už trpné, poslední dobou tu pořád jen něco takového nepříjemného řešim a asi to sem nepatří, budu se s tím muset poprat, ale je to už nad mé síly a nejvíc mě trápí to, že kvůli tomu co se děje sem pak nervozní a zvýším hlas i na malou... :r: :r: :r: .

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Mooc děkuji... :k: , snad to bude brzo s Majdinkou dobré a začne jí zase chutnat.Jinak o tom mém trápeníčku, něco ve zkratce dole..Nemám energii a ani čas se víc rozepisovat...

In reply to by Radushka.

:) :k: , najdou se tu i takové... :) :k: .Napíšu jen jedno to co mně trápí nejvíc, naši versus můj přítel... :00: .Naši jsou hroozně mooc ohleduplní a starostlivý.... :) :h: .Člověk by si řekl, je to krásný mít takové rodiče, ale můj přítel na to má jiný názor, ale jen v určitých věcech. Třeba v tom jak se starají o Majdalenku a jak nás prý rozmazlují i mně ještě v 29letech... :n: .Je pravda, že někdy s tím jak se chovaj k Majdince, že sou z ní tak hotoví a neslyší, nevidí a neposlouchají nás, to mě někdy taky vadí, ale proboha je to přece babička a děda, co bY za to jiný děti daly, kdyby měly takovou babičku s dědou...( no a už se mi chce brečet, ... :r: :r: ..kurna...).On má výchovu o dost jinou, proto si taky nerozumím s jeho matkou, ale chovám se k ní slušně a když to někdy přeženu, tak se omluvím, ale on NE.Přitom vyjíždí a má blbý keci úplně zbytečně, jako jeho matka..Když se malá narodila, tak těsně po porodu říkal, že mu to změnilo pohled na život...jo leda h...., možná tak na měsíc ...no uf uf, nějak se to na mně kumuluje...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka