Hlásím návrat z porodnice :-))))

16.12.2008

Ahoj holky prosinečky i všechny ostatní, moc vás zdravím a hlásím, že jsme se včera odpoledne úspěšně vrátili i s naší malou Marcelkou z porodnice domů :-) Včerejšek byl sice poněkud hektičtější den, ale teď už je zase pohoda. Malá Marcelka nám dělá jenom samou radost a je to slaďoučké hodňoučké děťátečko!! :-) Využívám nyní chvíle, kdy spí, abych se vám přihlásila :-) Zkusím přidat i pár foteček. Mějte se všechny moc hezky a ať se vám pořád dobře daří. Ahojky, Markéta.

Kliknutím vložíte smajlíky:

mooc gratuluju ke krasne holcicce. hodne stesticka a zdravicka. jestli pak budes chtit, tak napis, jake to bylo :) me to ceka tak za 4tt a uz se bojim

no Ahojky to jsem moc ráda, že jsi už doma a jak jsi to tam přežila až budeš mít chuť napiš mi své dojmy z porodnice a tak vůbec všechnojak jsi to zvládala, Já jdu zítra na poslední kontrolu do porodnice a tam se už rozhodne , kdy mě to čeká. chtěla bych to ukecat na pátek abych byla na vánoce doma, tak mi drž palečky. Moc jsem na tebe myslela.Jináč prďolka je úplně úžasná a krásna moc ti gratuluju. :\x: :qu: :!k: :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky