Ahoj holky

16.12.2008

Tak jsem to ráno dostala s plnou parádou a pěkně silnou,joko vždy.Takže Ajuško nebo Dadys hlásím 21 měsíční snažení :w: Holk :\\: y se mnou si už pohrává myšlenka,že už druhý dítě mít nikdy nebudu :r: :§) Já vím,budete mě za to nadávat,ale je to tak :\/: .Dohodli jsme se s manželem,že půjdeme v lednu nebo v únoru jak nás obědnaj na vyšetření :j) ,manžel už je k tomu poddajnej,protože už toho má taky dost,chce vidět svý dítě,já mám malou s předešlího vztahu,takže je to sice manželovo.protože ji měl od jejich 5 měsíců,ale není to jeho krev.Chci mu dát jeho dětátko sakra.prominte,že je to zas tak dlouhý :k:

ahojky kesjinko, tak to mi je moc líto ze si to zase dostala.moc te obdivuju jak to vsechno zvladas.uz se snazis skoro dva roky a pripada mi ze to vsechno beres tak nejak v pohode a to je dobre. a pokud jde o to vysetreni tak to taky doporucuju je dobre ze jste se takhle rozhodli aspon budes mit jistotu,doufam ze vsechno dobre dopadne. :a:

Nesmutni beruško, třeba jde jen o změnu spermijek a ty oni už nějak od miláčka do tvého vajíčka dostanou, kdyby to nešlo přírodně, vašeho pokrevního mimíska se určitě do roka dočkáte!!! ;) :) :a:

Ahojky, nebuď smutná. Ono to přijde, já na miminko čekám "jen" 17. měsíců a ono pořád nikde. Já vím, že ty na něj čekáš jěště dýl, ale jednou se dočkáš a já ti mooooooooc přeju, aby to bylo už tento měsíc. A když ne tak uvidíte, co vám řeknou na vyšetření.

Ahojky Kesjinko, to mě moc mrzí že máš takové problémy s otěhotněním :( , ale ono se to podaří uvidíš zajdete si na vyšetření a uvidíš že to brzy vyjde, jak víš tak jsem na tom podobně tak si budeme držet palce navzájem aby jsme tady brzy napsali že postupujeme do řad těhulek :) Měj se hezky zatím :a: :a:

Ahoj Kesjinko, hrozně mě mrzí že se nadaří :r: . Ale doufám, že Vám dnešní medicína pomůže k vytouženému miminku.

taky mám dceru z předchozího manželství a teďka bych chtěla s mojim nynějším mužem mimi už 15měsíců nic!Tak to je každý měsíc čekání a já jsem pak nešťastná už jsem uvažovala o uměl.oplodnění no nevím.

To mě strašně moc mrzí. Určitě na to vyšetření běžte a třeba je tam něco co vám brání mít miminko a bude to prkotina a pak hned otěhotníš. Budu ti moc držet pěsti, aby vše dobře dopadlo a ty byla co nejdřív těhulka.

to me merzi,ze ti to prislo,protoze bych ti moc prala,aby se uz zdarailo..Casto dodavas silu ostatnim a vubec jsi moc mila,takze bych ti to moc prala.. Ze nebudes mit uz druhe dite?Takove reci si zakaz a si pis,ze budes!!Jen ten malej uzlicek na sebe nechava a dlouho cekat.. Nebud smutna a jednou se to musi podarit!!!!! :k:

No to mě opravdu moc mrzí :\\: . Včera jsi utěšovala ty mě, dneska já tebe. Ještě že se tu máme komu vybrečet. Tak zkuste nějaké to vyšetření a třeba se dozvíte v čem je zakopanej pes. Moc bych ti přála, aby už to konečně vyšlo. Hlavně se tím netrap, určitě se miminka dočkáte :)

Ahojky, tak to mě mrzí..... :( .... ale nevzdávejte se, dnešní medicína dokáže zázraky.... ;) ..... takže když se nezadaří po novým roku, tak šup k doktorovi a na vyšetření, ať zjistí, kde je problémek a může ho vyřešit.... :one: ... budu moc moc držet palečky, aby to dobře dopadlo a vy jste brzo chovali mimíska :e): ... :a: :one: :dance: :c: :\x:

Ahojk kočičko,tak to mě fakt mrzí..se nám to tedka nějak rozhodilo a chodí nám pozdě vid?Mě bolí bříško až hrůza a připomíná mi to tak,že se pořád nedaří a taky na mě nějak dneska padá to,že kdo ví kdy nebo jestli vůbec se to povede.Už tomu opravdu přestávám věřit a s každou další ms se smiřuju,jen někdy mě to ještě takhle přepadne jako dnes :( Už na to všechno občas nemám nervy a pak chudák přítel,stačí když řekne jen nějakou poznámku aniž by to myslel zle a já hned vyletím.Ach jo,ale ona až ta mrcha skončí, se to zase zlepší,doufám :) Ještě,že jdu v lednu na tu laparoskopii,dává mi to naději,že se ta smůla nějak prolomí,že se najde malá chybička a vyřeší se to.Tak přeji,aby i vám to vyšetření pomohlo :one:

holka nevzdavej to!!!!Ja vim,to se mi lehko keca.Reknete si,ze v klidu stravite vanoce na Silvestra si tuknete,at to vysetreni dopadne dobre a pak s napetim pujdete na to.Dulezity je,ze to podstoupite a ze mas bezva chlapa,ktery do toho jde.Tak se drzte!!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky